Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 10. 07:50, vasárnap | Helyi
Forrás: Győri Audi ETO KC

Parádés visszavágón bekerült a Final4-ba az Audi ETO!

Parádés visszavágón bekerült a Final4-ba az Audi ETO!

Határozottan kezdett a Győri Audi ETO KC a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Ferencváros ellen.

Esélyt sem adtak a játékosok a Fradinak. Parádés játékkal, hatalmas fölénnyel hazai pályán is nyert csapatunk. Bekerültünk a Bajnokok Ligája Final4-ba!

Csapatunk nagyon stabil és magabiztos játékot produkált az első perctől a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzésén. Támadójátékunkat a gyorsaság és pontosság jellemezte. A Fradi technikai hibáit kihasználva gyors ellentámadásokból és lerohanásokból is tudtunk találatokat szerezni. Felállt fal ellen rendre megtaláltuk a réseket a ferencvárosi védelemben, és könyörtelenül belőttük a helyzeteinket. Ambros Martín minden játékosnak adott lehetőséget a pályán is bizonyítani tehetségét, amit a lányok egytől-egyig góllal háláltak meg. Löke hét gólik jutott, Kovacsics, Sulland és Broch ötször talált a Fradi-kapuba. Támadójátékunk az első félidőben nagyobb koncentráltságot mutatott, a második játékrészben hárommal több gólig jutott az ellenfél. Grimsbö kezdett a kapuban, a második harminc perc Kissnek jutott, mindketten számos ziccer hárításával járultak hozzá a tizenhét gólos parádés győzelemhez.

Ambros Martín boldogan értékelte a meccset: „Fantasztikusan teljesítettek ma a lányok, nagyon elégedett vagyok mind a támadással, mind a védelemmel, de legfőképpen azzal a mindennapos kemény munkával, amelyet a csapat napról-napra végez. Mindenki, aki pályára lépett, hozzá tett a győzelemhez. Ezen az úton haladunk tovább.”

Elek Gábor nyilatkozata: „Ilyen arányban is megérdemelten nyert a Győr. Minden jót kívánok nekik a Final4-ban. Nagyon rossz időszakunkban találkoztunk; nyolc hónapon keresztül úgy éreztük, hogy álmodunk, most azonban a pokolban vagyunk. Talán ekkora különbség nincs a két csapat között.”

Görbicz Anita mezőny- és hétméteres gólokkal is hozzájárunk a győzelemhez: „Elképesztő, amit ma mutattunk a pályán, nagyon boldog vagyok, nemcsak a győzelem, hanem a játékunk miatt is. Nagyon élveztük a játékot, hamar meglett a megnyugtató előny, innen egyszerűbb volt a dolgunk. Támadásban megvolt a lendület, pörgött a labda, és ez meglátszott a gólokban is. Sajnálom, hogy a Fradin keresztül vezetett az utunk a Final4-ba. Azon vagyunk, hogy jobbak vagy minimum ilyen jók legyünk továbbra is.”

Hornyák Dóra hatszor talált a győri kapuba: „Nagyon szégyelljük magunkat, ennél azért többet tudunk. Fel kell állnunk minél hamarabb!”

Foto: GYőri AUDI ETO KC

További képek itt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense