Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 08. 14:32, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pataky Attila: "Nem lettem vasárnapi apuka"

Pataky Attila: "Nem lettem vasárnapi apuka"

Évente több száz fellépése van, energiája fiatalokat meghazudtoló. Ki hinné, hogy a rocker, akikért még ma is tinilányok rajonganak, már nagypapa? Pedig így van: Pataky kisfia, Acsa hat-, az unokája, Lilike ötéves, úgyhogy az Edda frontem

Kisunokájáról a legnagyobb szeretettel beszél a zenész: "Lilike igazi égi adomány, de a számára egyelőre csak az a kopasz, örökké nyüzsgő - zenepapa - vagyok, aki körül mindig nagy a sürgés-forgás, ha megérkezik valahová. Mivel ritkán találkoztunk, nem igazán tud hová tenni, idő kéne, hogy megszokjon, megismerjen, de az időből van mindig a legkevesebb számunkra" - meséli.

Pedig Attilának nem idegen szerep egy kisgyerekkel foglalkozni, hiszen a második házasságából született fia, Acsa sem sokkal idősebb, mint Lilike. Így a zenész nagyon szeretné, ha fia és unokája többet találkoznának. Pataky azt állítja, nem lett vasárnapi apuka, és azt szeretné, ha nem csak vasárnapi nagypapa lenne.

Bővebben a Bestben!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.