Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Január 08. 14:32, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pataky Attila: "Nem lettem vasárnapi apuka"

Pataky Attila: "Nem lettem vasárnapi apuka"

Évente több száz fellépése van, energiája fiatalokat meghazudtoló. Ki hinné, hogy a rocker, akikért még ma is tinilányok rajonganak, már nagypapa? Pedig így van: Pataky kisfia, Acsa hat-, az unokája, Lilike ötéves, úgyhogy az Edda frontem

Kisunokájáról a legnagyobb szeretettel beszél a zenész: "Lilike igazi égi adomány, de a számára egyelőre csak az a kopasz, örökké nyüzsgő - zenepapa - vagyok, aki körül mindig nagy a sürgés-forgás, ha megérkezik valahová. Mivel ritkán találkoztunk, nem igazán tud hová tenni, idő kéne, hogy megszokjon, megismerjen, de az időből van mindig a legkevesebb számunkra" - meséli.

Pedig Attilának nem idegen szerep egy kisgyerekkel foglalkozni, hiszen a második házasságából született fia, Acsa sem sokkal idősebb, mint Lilike. Így a zenész nagyon szeretné, ha fia és unokája többet találkoznának. Pataky azt állítja, nem lett vasárnapi apuka, és azt szeretné, ha nem csak vasárnapi nagypapa lenne.

Bővebben a Bestben!


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek