Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2010. Január 08. 14:32, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pataky Attila: "Nem lettem vasárnapi apuka"

Pataky Attila: "Nem lettem vasárnapi apuka"

Évente több száz fellépése van, energiája fiatalokat meghazudtoló. Ki hinné, hogy a rocker, akikért még ma is tinilányok rajonganak, már nagypapa? Pedig így van: Pataky kisfia, Acsa hat-, az unokája, Lilike ötéves, úgyhogy az Edda frontem

Kisunokájáról a legnagyobb szeretettel beszél a zenész: "Lilike igazi égi adomány, de a számára egyelőre csak az a kopasz, örökké nyüzsgő - zenepapa - vagyok, aki körül mindig nagy a sürgés-forgás, ha megérkezik valahová. Mivel ritkán találkoztunk, nem igazán tud hová tenni, idő kéne, hogy megszokjon, megismerjen, de az időből van mindig a legkevesebb számunkra" - meséli.

Pedig Attilának nem idegen szerep egy kisgyerekkel foglalkozni, hiszen a második házasságából született fia, Acsa sem sokkal idősebb, mint Lilike. Így a zenész nagyon szeretné, ha fia és unokája többet találkoznának. Pataky azt állítja, nem lett vasárnapi apuka, és azt szeretné, ha nem csak vasárnapi nagypapa lenne.

Bővebben a Bestben!


Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.