Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. November 01. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Pataky Attila túlélte, de senkinek sem kívánja, amit végigcsinált

Pataky Attila túlélte, de senkinek sem kívánja, amit végigcsinált

Pataky Attilát két hete szívinfarktussal vitték kórházba. Az énekes életét háziorvosa szakértelme, és a sürgős szívműtét mentette csak meg. Patakyt már másnap hazaengedték, a frontember azonban újra elérhetetlen lett.

"Leszaladtam a körzeti orvoshoz, akinek szerencsére van egy mobil EKG-berendezése. Ez és a szakértelme mentette meg az életemet, mivel a lelet alapján felismerte, hogy nagy a baj: infarktusom volt. Azt mondta: ha pár órán belül nem kerülök kórházba, akkor végem" - mesélte a történetet az egyik hetilapnak az énekes, akihez végül nem mentőt hívtak, hanem barátnője, Orsi vitte be a budapesti Honvéd kórházba, ahol egy órán belül a műtőasztalra került.

"Amit ott éltem át, azt senkinek sem kívánom. A szívműtét közben ugyanis nincs se altatás, se érzéstelenítés. Kétszer majdnem elájultam, amíg a jobb karomon keresztül bevezettek egy katétert a szívemig. Végül sikerült behelyezni az ilyenkor szükséges kis eszközt, ami biztosítja, hogy a meszes koszorúér, ami az infarktust okozza, ne záródjon el újra" - nyilatkozta Pataky, aki másnap este már haza is mehetett, ahol barátnője vigyázott rá.

A Napi Ász szerette volna az énekest megkérdezni hogyléte felől, háza azonban üresen, kivilágítatlanul állt péntek este, mindössze autója árválkodott a kocsifelhajtón. Telefonon sem lehet elérni, ami két dolgot jelenthet: vagy rosszabbodott állapota és újra kórházba került, vagy csak kímélni szeretné magát. Az Edda honlapja szerint november 19-én lesz a következő koncertjük, ennek elmaradásáról egyelőre nincs hír.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.