Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 26. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: A-Z PRodukció

Patkós Éva az új Baywatch lány

Patkós Éva az új Baywatch lány

Szépségversenyre hívták a magyar természetes szépségeket, amelynek segítségével kereseték azt a lányt, aki nemcsak csinos, de az Internetet is tudja használni.

 

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő álomállást hirdetett csinos és okos úszómesterjelölt lányoknak. A jelentkezőknek a fürdő fejlesztési programjából kellett a világháló segítségével felkészülniük. Az eredeti ötven jelentkezőből sokan visszaléptek, mert sokaknak ez jelentette a legnagyobb gondot. Márpedig a szellemi megpróbáltatás ezzel nem ért véget, a győztesnek a programot népszerűsítő szöveget is meg kell tanulnia. A 32 éves nyertes, Patkós Éva azonban úgy véli, ez nem jelent majd neki gondot. Az egy heti munkáért felajánlott negyedmillió forint komoly motiváló erő.

 

Már a fele munkaidejét letöltötte a Baywatch lány, s sok izgalomba volt része az elmúlt napok során. Minden nap minden medencénél ügyel egy keveset, így már megismerkedett az egész fürdőkomplexummal.

 

A kérdésre, hogy hogyan állnak hozzá a fürdőző vendégek azt felelte, hogy mindig akadnak olyan kacérkodó fiúk, akik habár nem mernek hozzá közeledni, de mindig úgy ugrálnak a medencékbe, hogy Ő biztos csurom vizes legyen. Mosolyogva mesélte, volt két fiú, akik eljátszották, hogy fuldokolnak, hogy a Baywatch nyertes kimentse őket, de hamar lebuktatták magukat, így nem került sor az életmentésre.

 

Éva azt is hozzátette, hogy kedvenc helye a gyermek medence, ahol az anyukákat nyugtatja jelenlétével, de a hullámmedencét is nagyon szereti, hiszen minden órában kétszer beindítják a gépezetet, amit nagyon élveznek a vendégek. Megfogadta viszont, hogy addig nem megy haza, amíg az összes csúszdát ki nem próbálja, hiszen eddig csak a munkájára koncentrált.

 

Röviden a projektről:

 

A projekt az ÚMFT Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretén belül 899.100.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, a teljes fürdőberuházás összköltsége 2,997 milliárd forint. A beruházás ez év februárjában kezdődött meg, a nyári szezonra már el is készültek a szabadtéri létesítmények. A hullámmedence melletti zöld területen került kialakításra 3 új, izgalmas csúszda, a csúszdák 9 méter magas toronyból indulnak. A három csúszda egyike igazi kuriózum, Magyarországon egyedülálló: felfelé ívelő szakasza is van, tehát nem csak lefelé, hanem felfelé is csúszunk rajta.

 

A szabadtéri létesítmények átadása csak az első lépcsőfoka annak az Európai Unió által támogatott nagyszabású beruházásnak, melynek közvetlen célja, egy olyan többgenerációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása, ahol a fiatalok és idősek, valamint a kisgyermekes családok egymástól elkülönítve, mégis együtt tudnak pihenni. Ősszel elkészül a fedett épületszárny, mely igazi családi komplexum lesz, amely borús, esős időben, valamint a téli hónapokban is ideális körülményeket biztosít a vendégek számára.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.