Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Január 11. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Penélope Cruz végig röhögött

Penélope Cruz végig röhögött

A gyönyörű spanyol színésznő alig tudta visszafojtani a nevetését a Karib-tenger kalózai forgatásán, annyira jól érezte magát.

Penélope Cruz olyan viccesnek találta kollégáját a legutóbbi filmjének forgatásán, hogy a jelenetek alatt alig tudta visszafojtani a kacagást. A színésznőnek számos közös jelenete volt Johnny Depp-pel a A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című részében, de a komoly vitákat egyáltalán nem volt könnyű eljátszania. Sőt, a gyönyörű színésznő bevallotta, hogy folyamatosan küzdött a nevetéssel.

"Johnny egy nagyon vicces figura, aki egy fantasztikus karaktert hozott létre. A legnagyobb gond az volt, hogy nagyon szórakoztató, ezért különösen nehéz vele a drámai jelenetekben, alig tudtam visszafojtani a nevetést. És nála sosem lehet tudni, hogy mi következik" - mondta el a latin szépség, aki egy kalózlányt, Angelica-t alakítja a híres filmben, és akit mindig meggyőzött a kicsit kétbalkezes Jack Sparrow kapitány.

A két sztár nem először dolgozott együtt, hiszen a 2001-es Betépve is közös filmjük volt, és ami hasonlóan jó hangulatban telt Cruz szerint - "Mindkét alkalom fantasztikus volt. Az a legmókásabb, amit mindig meg is beszéltünk, hogy mi nagyon jól kijövünk egymással, de olyan karaktereket játszunk, akik állandóan veszekednek."

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.