Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 20. 06:23, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Percek alatt rendőrkézre került

Percek alatt rendőrkézre került

Percek alatt elfogták a rendőrök azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint tíz kocsit próbált feltörni egyetlen éjszaka alatt Veszprém egyik lakótelepén - jelenti a HavariaPress.

A dunántúli megyeszékhely rendőrségének ügyeletére hétfő éjszaka érkezett egy lakossági bejelentés, mely szerint a város egyik parkolójában egy fekete ruhás férfi éppen gépkocsit próbál feltörni. A kiérkező rendőrök két irányból közelítették meg a megjelölt, Halle utcai helyszínt, ahol a bejelentő várta őket, de azt is elmondta, hogy a tettes időközben elmenekült, és a Haszkovó út felé távozott.

A férfit a rendőrök az egyik közeli kereszteződésnél látták meg, de az elkövető ekkor még nagyobb erőbedobással igyekezett elmenekülni egy garázssor felé, majd ott egy bokor alá bújva próbált meg láthatatlanná válni, nem sok sikerrel. A bokor alatt ugyanis a járőrök elfogták a 22 éves balatonalmádi lakost, akitől több gyanús tárgyat - köztük egy csavarhúzót -, zsebében pedig több üvegszilánkot találtak.

Mint kiderült, lebukása előtt 10 gépkocsit próbált meg feltörni a környéken, változó eredményességgel. Elfogását követően a férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.