Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Január 20. 06:23, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Percek alatt rendőrkézre került

Percek alatt rendőrkézre került

Percek alatt elfogták a rendőrök azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint tíz kocsit próbált feltörni egyetlen éjszaka alatt Veszprém egyik lakótelepén - jelenti a HavariaPress.

A dunántúli megyeszékhely rendőrségének ügyeletére hétfő éjszaka érkezett egy lakossági bejelentés, mely szerint a város egyik parkolójában egy fekete ruhás férfi éppen gépkocsit próbál feltörni. A kiérkező rendőrök két irányból közelítették meg a megjelölt, Halle utcai helyszínt, ahol a bejelentő várta őket, de azt is elmondta, hogy a tettes időközben elmenekült, és a Haszkovó út felé távozott.

A férfit a rendőrök az egyik közeli kereszteződésnél látták meg, de az elkövető ekkor még nagyobb erőbedobással igyekezett elmenekülni egy garázssor felé, majd ott egy bokor alá bújva próbált meg láthatatlanná válni, nem sok sikerrel. A bokor alatt ugyanis a járőrök elfogták a 22 éves balatonalmádi lakost, akitől több gyanús tárgyat - köztük egy csavarhúzót -, zsebében pedig több üvegszilánkot találtak.

Mint kiderült, lebukása előtt 10 gépkocsit próbált meg feltörni a környéken, változó eredményességgel. Elfogását követően a férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.