Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Július 27. 10:15, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

A WC-be fulladt az újszülött a Győr-Moson-Sopron megyei Cséren

A WC-be fulladt az újszülött a Győr-Moson-Sopron megyei Cséren

Hajnali fél kettőkor cséri lakásukon a 22 éves - terhessége 39. hetében lévő - kismama arra ébredt, hogy megindult a szülés.

Szólt a férjének, aki értesítette a mentőket. A zajra felébredt az asszony anyósa, aki menye után ment a mellékhelyiségbe.

A fiatalasszony a WC-n ülve megszülte harmadik gyermekét, aki fejjel a WC-kagyló lefolyójába csúszott. A 3 kg súlyú, 51 cm hosszú életképesen született lánycsecsemőt a mentősök emelték ki a lefolyóból. Az igazságügyi orvosszakértői boncolás megállapította, az újszülött halálát vízbefulladás okozta. A szülőanyát megfigyelésre a Soproni kórházba vitték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a szülőanyával szemben emberölés, 51 éves anyósa ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatja a nyomozást. Vizsgálja, a szülőanya és családtagjai mennyiben felelősek az újszülött haláláért.

Az asszony nem titkolta terhességét, rendszeresen járt terhesgondozásra. Két kisfiúk már született, 6 és 2,5 évesek. A család szociális helyzete miatt az idősebbet nevelőszülőknél, a fiatalabbat gyermekotthonban helyezték el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:13, csütörtök | Helyi

Idén is megóvják a kártevőktől a győri fákat

A Győr-Szol Zrt. az időjárásnak megfelelően február 29-én, csütörtökön, és március 1-jén, pénteken este 10 órától másnap hajnal 6 óráig tervezi a Győrben található utcai és parki fák permetezését.

2024. Február 29. 08:14, csütörtök | Helyi

A Kormány kész a sikeres együttműködés folytatására Győrben

A kormány készen áll a sikeres együttműködés folytatására Győrrel – erről beszélt hétfőn Szijjártó Péter a győri városházán.

2024. Február 29. 07:16, csütörtök | Helyi

Akár 2,5 milliós támogatást is elnyerhetnek az iskolai és óvodai közösségek

Győri intézmények is pályázhatnak a Föld bajnokai elnevezésű pályázatra, amelyet idén újra meghirdetett az E.ON Hungária csoport.

2024. Február 28. 09:14, szerda | Helyi

Az Audinál tárgyalt a külügyminiszter

Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke és Alfons Dintner, a vállalat leköszönő igazgatója fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Győrben, az Audi Hungariánál.