Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2012. Február 28. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert veszített Kovács Lázár

Pert veszített Kovács Lázár

Kovács Lázár nem nevelheti otthon házasságán kívül született kisfiát, de harmincezernél több gyerektartást sem tud fizetni.

Kovács Lázár ellen döntött a bíróság, aki feleségével közös gyermekei között nevelte volna fel a félrelépésből született kisfiút. A bíróság szerint az anyuka, Bíró Andrea oldalán biztosítottak a körülmények a gyermek fejlődéséhez, akinek most nagy kő zuhant le a szívéről, hogy nem veszik el tőle gyermekét. A fiatal nő már csak azt fájlalja, hogy Lázár nem látogatja közös fiúkat, valamint, hogy mindössze harmincezer forintos gyerektartást kap.

Ruttner György, a szakács ügyvédje szerint azért volt szükséges a tárgyalás, mert Kovács Lázár felelős apaként, hivatalos úton akart megbizonyosodni, hogy az anyukának van-e megfelelő munkahelye és lakása a gyermek neveléséhez. Nem is volt feltétlen cél a gyermek elszakítása az anyukától - mondta, akinek talán jobb helyen is van Andreánál, ha Lázár a kért ötvenezer forintos gyerektartást sem képes kigazdálkodni havonta.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,