Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Február 01. 07:00, csütörtök | Belföld

Peter Knoll a Gundel Étterem új ügyvezetője

Peter Knoll a Gundel Étterem új ügyvezetője

Peter Knoll személyében 2018. február 1-től új szakember veszi át a Gundel Étterem ügyvezető igazgatói pozícióját.

A turizmus-vendéglátás területén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező igazgató nem először lát el vezetői feladatokat Magyarországon. Németországi, kínai, nagy-britanniai, oroszországi és észtországi szállodák után dolgozott a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal Resident Managereként is, valamint négy éven keresztül vezette a Kempinski Hotel Corvinus értékesítési és marketing folyamatait is. Később a Kempinski csoport több szállodájában is (Csehország, Szlovákia, Horvátország, Jordánia, Ausztria) szállodaigazgatói kinevezést kapott.

A hónap végén távozó Bándoli Attila 2014-ben lett a Gundel Étterem ügyvezető igazgatója, miután hét éven keresztül dolgozott helyettesként. Pályafutását még a HungarHotelsnél kezdte 1971-ben, a Hungaria Szállóban (ma Hotel Hungaria City Center) éttermi vezető, később éttermi igazgató lett. 2005 és 2008 között a Gundel Éttermet is tulajdonló Danubius Hotels Group szovátai szállodáinak igazgatói posztját töltötte be. A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének elnökségi tagjaként is évek óta segíti a turizmus-vendéglátás szakma versenyképességének javítását.

Forrás: vendeglatasmagazin.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.