Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2011. Október 21. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pink már nem motoron jár

Pink már nem motoron jár

Ami szürke, hétköznapi, az fel sem kelti az énekesnő figyelmét. Amióta azonban megszületett a lánya, másképpen szemléli a világot.

"Korábban élveztem a veszélyt, sőt kifejezettem kerestem a kihívásokat, feszegettem a saját teljesítőképességem határait. A lányom születése óta viszont ez megváltozott." - meséli Pink. Az énekesnő bevallotta, nem örülne, ha lánya is olyan lenne, akárcsak ő, mert akkor folyton aggódna érte. "Már kezdem értékelni a biztonságot." - mondja a sztár. Éppen ezért, Pink elhatározta, hogy vesz egy családi autót maguknak. "A szülés előtt azt gondoltam, majd motoron furikázom a gyereket. Most ezt felelőtlenségnek érzem."

Már csak az a kérdés, melyik autó lesz az, amit elég biztonságosnak érez a sztár a lányának?

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?