Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Augusztus 21. 06:50, kedd | Bulvár

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tibor&Nyíri Bea kisfia, Pintér Máté idén tavasszal úgy döntött, hogy modellnek áll.

A Nemzeti Lovas Színhaz igazgatója nem is választhatott volna kisfiának jobb mentort, mint a 2018-as Miss Robinson szépségverseny győztesét, Szick Petrát.

Nyár eleje óta Petra és Máte sokat dolgoznak együtt. Láthattuk már őket többször együtt, például kezdőrúgást rúgni a televízióban, vagy különböző eseményeken részt venni.

Most azonban újabb meglepetéssel ajándékoztak meg minket, ugyanis készítettek egy közös fotósorozatot.

A képeken látszik,hogy a két fiatal közeli barátságot ápol, megvan az összhang köztük. Petra a megkeresésünkre így nyilatkozott:
"Mátéval nagyon könnyű együtt dolgozni. Nem csak azért, mert jó barátságban vagyunk egymással, hanem azért is, mert nagyon alkalmazkodó, látszik rajta, hogy szeretné ezt csinalni. A fotózás egyik temáját ő találta ki. Egy olyan képsorozatot szerettünk volna “világra hozni”, ami azt tükrözi, hogy ki is ő valójában ebben az elétszakaszában, illetve, hogy milyen stílust képvisel."

"Én különösen fontosnak tartom azt, hogy magunkat adjuk ebben a világban és ne valtozzunk meg azért, mert a “világ” esetleg mást akarna formálni belőlünk." - tette hozzá portálunknak Petra.

Fotók: Sandro Valentíni

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon