Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2018. Augusztus 21. 06:50, kedd | Bulvár

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tibor&Nyíri Bea kisfia, Pintér Máté idén tavasszal úgy döntött, hogy modellnek áll.

A Nemzeti Lovas Színhaz igazgatója nem is választhatott volna kisfiának jobb mentort, mint a 2018-as Miss Robinson szépségverseny győztesét, Szick Petrát.

Nyár eleje óta Petra és Máte sokat dolgoznak együtt. Láthattuk már őket többször együtt, például kezdőrúgást rúgni a televízióban, vagy különböző eseményeken részt venni.

Most azonban újabb meglepetéssel ajándékoztak meg minket, ugyanis készítettek egy közös fotósorozatot.

A képeken látszik,hogy a két fiatal közeli barátságot ápol, megvan az összhang köztük. Petra a megkeresésünkre így nyilatkozott:
"Mátéval nagyon könnyű együtt dolgozni. Nem csak azért, mert jó barátságban vagyunk egymással, hanem azért is, mert nagyon alkalmazkodó, látszik rajta, hogy szeretné ezt csinalni. A fotózás egyik temáját ő találta ki. Egy olyan képsorozatot szerettünk volna “világra hozni”, ami azt tükrözi, hogy ki is ő valójában ebben az elétszakaszában, illetve, hogy milyen stílust képvisel."

"Én különösen fontosnak tartom azt, hogy magunkat adjuk ebben a világban és ne valtozzunk meg azért, mert a “világ” esetleg mást akarna formálni belőlünk." - tette hozzá portálunknak Petra.

Fotók: Sandro Valentíni

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 11:10, kedd | Bulvár

Nyilvános az Oscar-díjas magyar filmrendező Zárójelentés plakátja

Február végétől lesz látható a mozikban Szabó István új filmje, a Zárójelentés.

2020. Január 28. 09:10, kedd | Bulvár

Az apasági teszt szerint a volt belga király Delphine Boel biológiai apja

Az apasági teszt eredményei szerint II. Albert korábbi belga király a biológiai apja Delphine Boelnek, aki az egykori uralkodó házasságon kívül született gyermekének mondja magát

2020. Január 28. 07:38, kedd | Bulvár

Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció

A galápagosi óriásteknős két kihaltnak tekintett fajának rokonai után kutatnak a szakemberek egy tíznapos tudományos expedíció keretében a csendes-óceáni szigetcsoporton - jelentette be a Galápagosi Nemzeti Park (PNG).

2020. Január 28. 06:15, kedd | Bulvár

Döntött a Mammut Schobert Norbi ügyében

A Mammutban jelenleg található franchise Update Low Carb üzlet a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja folytatni az együttműködést Schobert Norbival.