Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2018. Augusztus 21. 06:50, kedd | Bulvár

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tibor&Nyíri Bea kisfia, Pintér Máté idén tavasszal úgy döntött, hogy modellnek áll.

A Nemzeti Lovas Színhaz igazgatója nem is választhatott volna kisfiának jobb mentort, mint a 2018-as Miss Robinson szépségverseny győztesét, Szick Petrát.

Nyár eleje óta Petra és Máte sokat dolgoznak együtt. Láthattuk már őket többször együtt, például kezdőrúgást rúgni a televízióban, vagy különböző eseményeken részt venni.

Most azonban újabb meglepetéssel ajándékoztak meg minket, ugyanis készítettek egy közös fotósorozatot.

A képeken látszik,hogy a két fiatal közeli barátságot ápol, megvan az összhang köztük. Petra a megkeresésünkre így nyilatkozott:
"Mátéval nagyon könnyű együtt dolgozni. Nem csak azért, mert jó barátságban vagyunk egymással, hanem azért is, mert nagyon alkalmazkodó, látszik rajta, hogy szeretné ezt csinalni. A fotózás egyik temáját ő találta ki. Egy olyan képsorozatot szerettünk volna “világra hozni”, ami azt tükrözi, hogy ki is ő valójában ebben az elétszakaszában, illetve, hogy milyen stílust képvisel."

"Én különösen fontosnak tartom azt, hogy magunkat adjuk ebben a világban és ne valtozzunk meg azért, mert a “világ” esetleg mást akarna formálni belőlünk." - tette hozzá portálunknak Petra.

Fotók: Sandro Valentíni

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.