Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2018. Augusztus 21. 06:50, kedd | Bulvár

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tenya kisfia szépségkirálynővel dolgozik együtt

Pintér Tibor&Nyíri Bea kisfia, Pintér Máté idén tavasszal úgy döntött, hogy modellnek áll.

A Nemzeti Lovas Színhaz igazgatója nem is választhatott volna kisfiának jobb mentort, mint a 2018-as Miss Robinson szépségverseny győztesét, Szick Petrát.

Nyár eleje óta Petra és Máte sokat dolgoznak együtt. Láthattuk már őket többször együtt, például kezdőrúgást rúgni a televízióban, vagy különböző eseményeken részt venni.

Most azonban újabb meglepetéssel ajándékoztak meg minket, ugyanis készítettek egy közös fotósorozatot.

A képeken látszik,hogy a két fiatal közeli barátságot ápol, megvan az összhang köztük. Petra a megkeresésünkre így nyilatkozott:
"Mátéval nagyon könnyű együtt dolgozni. Nem csak azért, mert jó barátságban vagyunk egymással, hanem azért is, mert nagyon alkalmazkodó, látszik rajta, hogy szeretné ezt csinalni. A fotózás egyik temáját ő találta ki. Egy olyan képsorozatot szerettünk volna “világra hozni”, ami azt tükrözi, hogy ki is ő valójában ebben az elétszakaszában, illetve, hogy milyen stílust képvisel."

"Én különösen fontosnak tartom azt, hogy magunkat adjuk ebben a világban és ne valtozzunk meg azért, mert a “világ” esetleg mást akarna formálni belőlünk." - tette hozzá portálunknak Petra.

Fotók: Sandro Valentíni

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 20. 10:32, kedd | Bulvár

Félmillióért kelt el egy Ed Sheeran tervezte ketchupos üveg

A címke a szósz különlegessége, melyen Ed tetoválása látható, és melyből összesen 150 darabot gyártottak le, főképpen jótékonysági célból.

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.