Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2018. Április 04. 18:34, szerda | Bulvár

Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira- Beperlik!

Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira- Beperlik!

BOTRÁNY! A Jimmy-dalok szerzői teljesen kiakadtak, amikor megtudták, hogy Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira.

A szerzők úgy döntöttek, beperlik Tenyát, és abban is biztosak, hogy nem adnak engedélyt a dalok színpadra állítására. Már két hónappal ezelőtt is konfliktusba keveredtek, ám akkor rábólintottak az előadások megtartására, a művészek és a jegyet váltó rajongók iránti tisztelet miatt.

Pintér Tibor állítólag úgy akart országos turnéra indulni a színdarabbal, hogy nem kért és nem is kapott engedélyt erre: két budapesti, egy mórahalmi, valamint két szlovákiai előadást is meghirdetett már.

A Ripost megkérdezte a dalszerzők zenei ügynékségének igazgatóját, hogy mit gondol a történtekről. "Pintérnél a korrektség feketelistán van, ezért az a döntés született, hogy felvesszük a kesztyűt. Első körben hivatalos levélben szólítjuk fel, hogy hagyja abba a sorozatos jogsértéseket, de ha ennek ellenére is színre viszi az előadást, bepereljük. Továbbá leszögezném, hogy ettől a pillanattól kezdve a szerzők egyike sem nyitott semmilyen megállapodásra Pintér Tiborral" - nyilatkozta a lapnak Joós István zenei szakember.

Forrás: origo.hu

Kép: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 08:26, szombat | Bulvár

Készül a Marvel Kapitány folytatása

Hivatalosan is elkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai.

2020. Január 25. 07:11, szombat | Bulvár

Tisztátalan pénzek miatt perel A Wall Street farkasa csaló brókere

A csalásért elítélt egykori amerikai tőzsdeügynök, Jordan Belfort beperelte a Red Granite Pictures filmstúdiót, amiért az úgymond tisztátalan forrásból származó pénzből finanszírozta a róla szóló nagysikerű filmet,

2020. Január 24. 19:45, péntek | Bulvár

Kulka János hamar elfárad: "Mindenre emlékszem belülről"

Jelenleg a Trojka társulatban vállal apróbb szerepeket a 2016-ban stroke-on átesett Kulka János.

2020. Január 24. 17:05, péntek | Bulvár

A Grammy-jelölések körüli szabálytalanságokról beszélt az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke

A Grammy-jelölések körüli súlyos szabálytalanságokról beszélt csütörtök reggel egy amerikai televíziós műsorában Deborah Dugan, az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke,