Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2018. Április 04. 18:34, szerda | Bulvár

Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira- Beperlik!

Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira- Beperlik!

BOTRÁNY! A Jimmy-dalok szerzői teljesen kiakadtak, amikor megtudták, hogy Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira.

A szerzők úgy döntöttek, beperlik Tenyát, és abban is biztosak, hogy nem adnak engedélyt a dalok színpadra állítására. Már két hónappal ezelőtt is konfliktusba keveredtek, ám akkor rábólintottak az előadások megtartására, a művészek és a jegyet váltó rajongók iránti tisztelet miatt.

Pintér Tibor állítólag úgy akart országos turnéra indulni a színdarabbal, hogy nem kért és nem is kapott engedélyt erre: két budapesti, egy mórahalmi, valamint két szlovákiai előadást is meghirdetett már.

A Ripost megkérdezte a dalszerzők zenei ügynékségének igazgatóját, hogy mit gondol a történtekről. "Pintérnél a korrektség feketelistán van, ezért az a döntés született, hogy felvesszük a kesztyűt. Első körben hivatalos levélben szólítjuk fel, hogy hagyja abba a sorozatos jogsértéseket, de ha ennek ellenére is színre viszi az előadást, bepereljük. Továbbá leszögezném, hogy ettől a pillanattól kezdve a szerzők egyike sem nyitott semmilyen megállapodásra Pintér Tiborral" - nyilatkozta a lapnak Joós István zenei szakember.

Forrás: origo.hu

Kép: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.