Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2018. Április 04. 18:34, szerda | Bulvár

Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira- Beperlik!

Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira- Beperlik!

BOTRÁNY! A Jimmy-dalok szerzői teljesen kiakadtak, amikor megtudták, hogy Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira.

A szerzők úgy döntöttek, beperlik Tenyát, és abban is biztosak, hogy nem adnak engedélyt a dalok színpadra állítására. Már két hónappal ezelőtt is konfliktusba keveredtek, ám akkor rábólintottak az előadások megtartására, a művészek és a jegyet váltó rajongók iránti tisztelet miatt.

Pintér Tibor állítólag úgy akart országos turnéra indulni a színdarabbal, hogy nem kért és nem is kapott engedélyt erre: két budapesti, egy mórahalmi, valamint két szlovákiai előadást is meghirdetett már.

A Ripost megkérdezte a dalszerzők zenei ügynékségének igazgatóját, hogy mit gondol a történtekről. "Pintérnél a korrektség feketelistán van, ezért az a döntés született, hogy felvesszük a kesztyűt. Első körben hivatalos levélben szólítjuk fel, hogy hagyja abba a sorozatos jogsértéseket, de ha ennek ellenére is színre viszi az előadást, bepereljük. Továbbá leszögezném, hogy ettől a pillanattól kezdve a szerzők egyike sem nyitott semmilyen megállapodásra Pintér Tiborral" - nyilatkozta a lapnak Joós István zenei szakember.

Forrás: origo.hu

Kép: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 13:31, kedd | Bulvár

Sokszoros áron kínálják a Vajna-hagyatékot az interneten

Az e-Bayen felbukkantak azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában.

2019. December 10. 12:01, kedd | Bulvár

Bejelentették a Balaton Sound világsztár fellépőit

Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8. és 12. között Zamárdiban – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.