Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2018. November 07. 08:18, szerda | Bulvár

Pintér Tibor és kedvese A legbátrabb páros

Pintér Tibor és kedvese A legbátrabb páros

A legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbiéknál erősebbek voltak.

A showműsor fináléjába három pár került be: Palácsik Lilla és Visváder Tamás, Schobert Norbi és Rubint Réka, valamint Pintér Tibor Tenya és Rubos Frida. Az utolsó adásban több próbatételen is átestek a versenyzők, mire kialakult az a mezőny, akik versenyeztek a fődíjért. Palácsik Lilla és Visváder Tamás kerültek a dobogó harmadik fokára, tehát számukra a döntő kapujában ért véget a megmérettetés.

Schobert Norbi és Réka, valamint Rubos Frida és Pintér Tibor három fordulós versenyben mérték össze erejüket, az utolsó, mindent eldöntő feladatban Pintér Tiborék győzedelmeskedtek, ami azt jelenti, hogy ők lettek a legbátrabb párosok, valamint ők vitték haza a fődíjat, azaz 10 millió forintot.

Forrás: life.hu

Képek: TV2- blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 05:00, csütörtök | Bulvár

A legkedvesebb hobbijáról mesélt a DVSC legenda - VIDEÓVAL

Az Andonik Sport online magazin legújabb részében egy igazi futball lengendát interjúvolt meg a két házigazda Ricky és Anett.

2020. Január 22. 17:10, szerda | Bulvár

Az Andonik Médiaválogatott Szigetszentmiklóson - VIDEÓVAL

Ezúttal a Szigetszentmiklósi Teremlabdarúgó Kupán vett részt a csapat, amelyről a csapat kapitánya, Nagy Anett tájékoztatja bővebben a nézőket.

2020. Január 22. 16:33, szerda | Bulvár

Tarantino a visszavonulásáról beszélt

Tarantino tartja magát a tervéhez, mely szerint 10 film után visszavonul - a Volt egyszer egy... Hollywood volt a kilencedik.

2020. Január 22. 16:05, szerda | Bulvár

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat - írta kedden a variety.com.