Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2018. Szeptember 11. 10:40, kedd | Bulvár

Pintér Tibor kisfia lett az ország legszebbje

Pintér Tibor kisfia lett az ország legszebbje

Már fél év telt el az óta, hogy Szick Petra szépségkirálynő “szárnyai alá vette” Pintér Tibor és Nyíri Bea kisfiát.

Máté azóta sikert sikerre halmoz. Beszámoltunk már arról,hogy részt vett jótékonysági divatbemutatón,vagy éppen arról,hogy mozgássérültek mellett vonult fel mint modell kísérő.

Mindez semmi ahhoz kèpes, amit kis hazánkért hamarosan tenni fog. Múlt vasárnap rendezték meg az Orszàgos Gyermek Szépségversenyt, ahol a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának kisfia is indult. Mátét választotta a zsűri 10-13 év kategóriában a legszebbnek, így fiúk közűl az “ő fejére került a korona”.

Ezáltal jövőre ő utazhat majd Bulgáriába és képviselheti Magyarországot gyermek kategóriában. Az eseményen nem csak Mátè édesenyja Bea, de Szick Petra -Máté menedzsere- és legjobb barátja is jelen volt, sőt mi több, az első sorból szorítottak az ifjú Pintérnek.

“Nagyon büszkék vagyunk Beával Mátéra. Nagyon sokat dolgoztunk azért,hogy első helyezést érjen el. Itt most tényleg a szépség,és a belső számított. Tibi a versenyen nem volt jelen, a gyermekek teljes neve sem hangzott el,csak kódszám alapján hívtàk őket,így teljes mértékben korrekt volt a zsűri döntése. Örültem,hogy Bebus el tudott jönni megnézni Mátét, nem csak azért,mert nagyon jóban vagyunk,de azért is,mert fontosnak tartom,hogy egy ilyen jelentős pillanatot a gyermekünkkel közösen éljünk át.”-mesélte Petra portálunknak,majd hozzà tette: “Màténak már most komoly tervei vannak. Óriási,és tiszta szíve van. Kevés gyerek van a mai világban, aki a jó cselekedeteivel,illetve a jótékonysággal szeretne bekerülni a köztudatba és nem pedig azzal,hogy valamelyik szülője híres,és Máté pont ilyen. Nagyon becsülöm ezért. Nem csak én tanítom őt, de ő is sokat tanít engem. Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy egy ilyen jó lelkű kisgyerek lehet a mentoráltam.”

Szick Petra ruháját Pastor Anni biztosította.

Szeretettel gratulálunk Máténak és meentorának!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.