Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2018. Szeptember 11. 10:40, kedd | Bulvár

Pintér Tibor kisfia lett az ország legszebbje

Pintér Tibor kisfia lett az ország legszebbje

Már fél év telt el az óta, hogy Szick Petra szépségkirálynő “szárnyai alá vette” Pintér Tibor és Nyíri Bea kisfiát.

Máté azóta sikert sikerre halmoz. Beszámoltunk már arról,hogy részt vett jótékonysági divatbemutatón,vagy éppen arról,hogy mozgássérültek mellett vonult fel mint modell kísérő.

Mindez semmi ahhoz kèpes, amit kis hazánkért hamarosan tenni fog. Múlt vasárnap rendezték meg az Orszàgos Gyermek Szépségversenyt, ahol a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának kisfia is indult. Mátét választotta a zsűri 10-13 év kategóriában a legszebbnek, így fiúk közűl az “ő fejére került a korona”.

Ezáltal jövőre ő utazhat majd Bulgáriába és képviselheti Magyarországot gyermek kategóriában. Az eseményen nem csak Mátè édesenyja Bea, de Szick Petra -Máté menedzsere- és legjobb barátja is jelen volt, sőt mi több, az első sorból szorítottak az ifjú Pintérnek.

“Nagyon büszkék vagyunk Beával Mátéra. Nagyon sokat dolgoztunk azért,hogy első helyezést érjen el. Itt most tényleg a szépség,és a belső számított. Tibi a versenyen nem volt jelen, a gyermekek teljes neve sem hangzott el,csak kódszám alapján hívtàk őket,így teljes mértékben korrekt volt a zsűri döntése. Örültem,hogy Bebus el tudott jönni megnézni Mátét, nem csak azért,mert nagyon jóban vagyunk,de azért is,mert fontosnak tartom,hogy egy ilyen jelentős pillanatot a gyermekünkkel közösen éljünk át.”-mesélte Petra portálunknak,majd hozzà tette: “Màténak már most komoly tervei vannak. Óriási,és tiszta szíve van. Kevés gyerek van a mai világban, aki a jó cselekedeteivel,illetve a jótékonysággal szeretne bekerülni a köztudatba és nem pedig azzal,hogy valamelyik szülője híres,és Máté pont ilyen. Nagyon becsülöm ezért. Nem csak én tanítom őt, de ő is sokat tanít engem. Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy egy ilyen jó lelkű kisgyerek lehet a mentoráltam.”

Szick Petra ruháját Pastor Anni biztosította.

Szeretettel gratulálunk Máténak és meentorának!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 12:33, péntek | Bulvár

Rekordot döntött A Dal 2020

Rekordot döntve minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására

2019. December 13. 12:07, péntek | Bulvár

Rejtélyes haláleseteket okozott a múmia bosszúja

A bosszú nem maradt el.

2019. December 12. 13:03, csütörtök | Bulvár

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt

2019. December 12. 10:50, csütörtök | Bulvár

Extra nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Az énekesnő és a séf nem mindennapi nevet választott.