Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2019. Március 04. 08:00, hétfő | Bulvár

Pintér Tibor lehetőséget adott KERO-nak

Pintér Tibor lehetőséget adott KERO-nak

Pintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.

Régi vágya teljesült azzal Pintér Tibornak, hogy KERO-val készítheti elé legújabb darabját, A szabadság vándorait. Elárulta, hogy húsz évvel ezelőtt dolgoztak már együtt az Operettszínház Elizabeth című musicaljében. Azóta nagyot fordult velük a világ, főleg az Operettszínház egykori igazgatójával, akit másfél ével ezelőtt menesztettek színháza éléről zaklatás és bántalmazás vádjával. Tenyét nem érdekli kollégája múltja, ő csak szakmai kvalitásait nézi.

"Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki. Én ezeket a művészi értékeket szeretném hasznosítani, hogy a Nemzeti Lovas Színházban dolgozók tanulhassanak tőle. Számomra fontos a megbocsátás. Ez a jézusi tanítás az egyik legnemesebb, amelyet az életünkben alkalmazhatunk. Szeretnék Kerényi Miklós Gábornak valódi lehetőséget adni, hogy átadhassa a csodát, amelyre képes" - mondta el Tenya a Blikknek.

Forrás: life.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.