Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. Március 04. 08:00, hétfő | Bulvár

Pintér Tibor lehetőséget adott KERO-nak

Pintér Tibor lehetőséget adott KERO-nak

Pintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.

Régi vágya teljesült azzal Pintér Tibornak, hogy KERO-val készítheti elé legújabb darabját, A szabadság vándorait. Elárulta, hogy húsz évvel ezelőtt dolgoztak már együtt az Operettszínház Elizabeth című musicaljében. Azóta nagyot fordult velük a világ, főleg az Operettszínház egykori igazgatójával, akit másfél ével ezelőtt menesztettek színháza éléről zaklatás és bántalmazás vádjával. Tenyét nem érdekli kollégája múltja, ő csak szakmai kvalitásait nézi.

"Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki. Én ezeket a művészi értékeket szeretném hasznosítani, hogy a Nemzeti Lovas Színházban dolgozók tanulhassanak tőle. Számomra fontos a megbocsátás. Ez a jézusi tanítás az egyik legnemesebb, amelyet az életünkben alkalmazhatunk. Szeretnék Kerényi Miklós Gábornak valódi lehetőséget adni, hogy átadhassa a csodát, amelyre képes" - mondta el Tenya a Blikknek.

Forrás: life.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 12:33, péntek | Bulvár

Rekordot döntött A Dal 2020

Rekordot döntve minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására

2019. December 13. 12:07, péntek | Bulvár

Rejtélyes haláleseteket okozott a múmia bosszúja

A bosszú nem maradt el.

2019. December 12. 13:03, csütörtök | Bulvár

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt

2019. December 12. 10:50, csütörtök | Bulvár

Extra nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Az énekesnő és a séf nem mindennapi nevet választott.