Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2017. December 08. 07:00, péntek | Bulvár

Pintér Tibort menesztette a barátnője

Pintér Tibort menesztette a barátnője

Pintér Tibor és Friderika kapcsolata még friss volt, de a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban történtek miatt máris véget ért.

Friderika annyira kiakadt, amiért a jelenleg Dél-Afrikában tartózkodó színész meg akarja hódítani a Celeb vagyok, ments ki innen! másik versenyzőjét, Tóth Andit, hogy távollétében kitette Pintér Tibor szűrét.

„Nyáron, a Nemzeti Lovasszínház egyik debreceni előadásán ismerkedtek össze. Friderika Hajdúnánáson él, de amint elkezdtek ismerkedni, egyre többet járt Budapesten, nagyon oda volt Tiborért. Bízott benne, így amikor az utazás előtt megjelent az újságban, hogy Tenyának tetszik Tóth Andi, úgy gondolta, ez csak a show része. Aztán ahogy követte a műsort, egyre egyértelműbbé vált számára, hogy a színész valóban érdeklődik a fiatal énekesnő iránt. Friderika nagyon megbántódott, és kijelentette, véget vet a kapcsolatnak. Néhány napja a Facebook-oldalán is átállította a kapcsolati státuszát egyedülállóra” – árulta el a pár egyik ismerőse a Blikknek.

Minderről azonban Pintér Tibor egyelőre nem tud, hiszen az RTL Klub valóságshow-jába semmilyen külső információ nem juthat be.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 10:00, szerda | Bulvár

Győrfi Pál az idő járásának a barátja - VIDEÓ

Két szakmában is megállná a helyét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője – derült ki a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorából.

2020. Április 01. 05:00, szerda | Bulvár

Minden cél teljesült a varázslatos szóvivő bálon - VIDEÓ - FOTÓK

Elvarázsolták a szóvivőket!

2020. Március 31. 14:26, kedd | Bulvár

Dominikán ragadt Marsi Anikó családjával és az Exatlon egész stábja - Marsi Anikó üzent

A TV2-n, a Tények Pluszban jelentkezett be, a gyerekekkel kinn maradt Dominikán.

2020. Március 31. 12:28, kedd | Bulvár

Bemutatták az első, koronavírusról szóló filmet

Kanadai thriller az első film a koronavírusról, és már trailer is van hozzá.