Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2011. Szeptember 24. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pippa megint villantott

Pippa megint villantott

Egy fél éve arra utaznak a lesifotósok, hogy minél többet mutató fotót tudjanak készíteni Pippa Middletonról, és ez most össze is jött nekik.

A Londoni Divathét egyik leglátványosabb epizódja nem a kifutón, hanem Temperley show-jának nézőterén zajlott. Pippa Middleton ugyanis túl rövid ruhában jelent meg az eseményen, és hiába próbálta elkerülni a villantást, mégiscsak besikerült - életében másodszor. Persze mással is történt már hasonló, de akkor is korunk egyik legvágyottabb nőjéről van szó, akinek igencsak erős a kötődése az angol királyi családhoz. Sőt, még szégyenkeznie sem nagyon kell a lábközéről készült képek miatt Ődögösségének, hiszen volt rajta bugyi. Vagyis hiába lett sztár, még nem érte utol az alsónemű elhagyási kényszer. Bár Vilmos és Katalin lagziján kommandózott, mivel ikonikus fehér ruhája alatt nem volt semmi csak a csupasz valóság.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: