Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Szeptember 11. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Piros lap és K.O.: megsemmisítő vereséget szenvedett Győrben a DVSC

Piros lap és K.O.: megsemmisítő vereséget szenvedett Győrben a DVSC

A Győri ETO együttese 3-0-ra legyőzte a bajnok DVSC-TEVA-t az NB I 6. fordulójában. A győriek már a 7. percben vezetést szereztek, majd a Loki egy komoly tömegjelenet után tíz emberre fogyatkozott, Pintér Attila csapata pedig a második félid

Az egész napos esőzés ellenére is szinte kifogástalan gyepszőnyegen kezdődött a hatodik forduló rangadója. Mindkét oldal lövéssel kezdte a mérkőzést, a hetedik percben pedig megszerezte a vezetést a hazai csapat: Alekszidze fejese még lejött ugyan a kapufáról, de a kipattanóra Koltai egyedül érkezett, és megszerezte a vezetést az ETO-nak.

A debreceniek nem túl nagy elánnal, de támadtak, de komoly helyzet csak a győriek előtt adódott a folytatásban, Ceolin azonban Malinauskas kicselezése után mellé lőtt. Ideges hangulatban folytatódot a találkozó, ehhez hozzájárult Fábián játékvezető néhány kétes ítélete is. A bomba a 42. percben robbant.

A négy perccel azelőtt taktikai okokból becserélt Farkas csúszott rá Ceolin lábára, amely után villant számára a piros, a játékosok pedig egymáson vezették le a feszültséget, elsősorban Pilibaitis, Komlósi és Alekszidze reagált hevesen, utóbbi kettő sárga lapos figyelmeztetést is kapott.

A második játékrészben lehetett volna lehetősége az egyenlítésre az emberhátrányban játszó DVSC-nek, de Coulibaly nagy helyzetben nem találta el a labdát. Összességében a győriek jól védekeztek és egy kontra után meg is duplázták előnyüket: Koltai először még kapu mellé pörgetett egy ziccert, de a 67. percben már nem hibázott.

A Loki a hátralévő időben próbálkozott ugyan, de egyre kevesebb elszántsággal tette mindezt, a győriek pedig egy parádés Alekszidze-mozdulatnak köszönhetően végül 3-0-ra nyerték meg a mérkőzést.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.