Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2012. Február 05. 07:31, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Pisztollyal rabolták ki őket otthonukban

Pisztollyal rabolták ki őket otthonukban

Otthonában rabolt ki fegyverrel két férfi egy házaspárt Pécsváradon, a rendőrség keresi az elkövetőket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján közölte, hogy a házaspár pénteken este idegent engedett be a lakásába. A férfi pisztolyt vett elő, és azzal fenyegetőzve pénzt követelt tőlük. Hamarosan csatlakozott hozzá a társa is: együtt megkötözték a házaspárt, megtalálták mintegy félmillió forintjukat, és távoztak. A sértettek kiszabadították magukat, majd hívták a rendőrséget. Az ügyben fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indult nyomozás, a rendőrség keresi a támadókat.

A személyleírás alapján a fegyveres támadó 165 centméter magas, 25-28 év körüli, kreol bőrű, vékony testalkatú, a rabláskor derékig érő fekete szövetdzsekit, fekete szövetnadrágot, bőrcipőt, valamint fekete szövetkesztyűt viselt. Társa 185 centi magas, 30 év körüli, izmos, erős testalkatú. Rajta fekete nadrág, dzseki, fején szintén fekete, szeménél kivágott fekete maszk volt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket