Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2012. Február 05. 07:31, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Pisztollyal rabolták ki őket otthonukban

Pisztollyal rabolták ki őket otthonukban

Otthonában rabolt ki fegyverrel két férfi egy házaspárt Pécsváradon, a rendőrség keresi az elkövetőket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján közölte, hogy a házaspár pénteken este idegent engedett be a lakásába. A férfi pisztolyt vett elő, és azzal fenyegetőzve pénzt követelt tőlük. Hamarosan csatlakozott hozzá a társa is: együtt megkötözték a házaspárt, megtalálták mintegy félmillió forintjukat, és távoztak. A sértettek kiszabadították magukat, majd hívták a rendőrséget. Az ügyben fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indult nyomozás, a rendőrség keresi a támadókat.

A személyleírás alapján a fegyveres támadó 165 centméter magas, 25-28 év körüli, kreol bőrű, vékony testalkatú, a rabláskor derékig érő fekete szövetdzsekit, fekete szövetnadrágot, bőrcipőt, valamint fekete szövetkesztyűt viselt. Társa 185 centi magas, 30 év körüli, izmos, erős testalkatú. Rajta fekete nadrág, dzseki, fején szintén fekete, szeménél kivágott fekete maszk volt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.

2021. Június 10. 08:32, csütörtök | Kék hírek

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit. A négy férfit többek között különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják