Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Február 24. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Pit Girl választás 2011. – Vagány, motoros széplány kerestetik

Pit Girl választás 2011. – Vagány, motoros széplány kerestetik

A Team Hungary Toth nem csak motoros teljesítményével szeretne kitűnni az idei Superbike VB-n, hanem háziasszonyaik szépségével is, ezért a csapat megrendezi a 2011-es Pit Girl választást. Vagány, motorszerető széplányok jelentkezését vá

Március 18-án, a Symbolban tartandó döntőn hatalmas lehetőséget kaphatnak a Pit Girl választás győztesei, hiszen a Superbike VB-n Magyarországot egyedüliként képviselő Team Hungary Toth-ot kísérhetik a szezon összes versenyére, valamint kiállításokra, rendezvényekre.

„Nem mindegy, hogy a Team Hungary Toth-nak milyen háziasszonyai lesznek, ezért úgy döntöttünk: országos versenyt hirdetünk, hogy megtaláljuk a legjobbakat. 18 év fölötti vagány, no meg csinos és szép lányok jelentkezését várjuk. Nem elegendő, hogy csak mosolyogni tudjanak az indulók, talpraesettnek kell lenniük, és az sem árt, hogy ha van valamilyen kötődésük a motorokhoz. Igazán nagy lehetőséget kapnak a győztesek, hiszen az értékes ajándékok mellett egy egész éves szerződéssel gazdagodhatnak, ami utazással és nagy bulikkal egyaránt együtt jár” – mondja Kis Hegedűs Réka, a Pit Girl választás 2011. szakmai vezetője.

A versenyre minden 18. életévét betöltött lány jelentkezhet március 5-éig az info@pitgirls.net címen egy portréval és egy egész alakos fotóval, valamint egy rövid anyaggal arról, hogy miért szeretne a csapat háziasszonya lenni. Ezt követően a jelentkezők egy castingon esnek át, és a legjobb 12 lány mérkőzhet meg a március 18-i döntőn, a Symbolban.

További információ: www.pitgirls.net

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.