Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2011. November 21. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Pitti Katalint elkápráztatta Győr

Pitti Katalint elkápráztatta Győr

Pitti Katalin Liszt- díjas operaénekes csodálatos hangjával kápráztatja a nagyközönséget már évek óta. Ma Győrben járt, ahol részt vett a Téli Fesztivál sajtótájékoztatóján.

Annyira magával ragadta a város szépsége, hogy úgy döntött, december 18-i koncertjének napját Győrben tölti. Magával hozza kis unokáját is, mert a programok nagyon gyermekbarátnak bizonyulnak és érdekesnek ígérkeznek. Ő egyébként szakrális programmal készül a Bazilikában, a Liszt- évnek hódolva. Az angyal énekel című műsorát 19 óra 30 perckor nézhetik meg.

Varga Feri és Balássy Betti is Győrbe látogat. Feri is itt volt a sajtótájékoztatón, meglepődve tapasztalta, hogy mennyit fejlődött a város 4 év alatt. Akkor járt ugyanis utoljára a városban. A programokat nézve azt mondta, ilyen nagyszabású rendezvénnyel még Budapest sem büszkélkedhet.

No de nézzük részletesebben a programokat:

Csík Zenekar, Presszer Gábor, Demjén Ferenc, Alma Együttes, Bródy János, a 100 Tagú Cigányzenekar, Tóth Vera, Takács Nikolas, Szíj Melinda, Bikini, Varnus Xavér, Nagy Balázs és még nem is soroltam fel mindenkit. 100 program lesz 4 hét alatt!

Idén is jótékonykodhatunk, felállítják a jótékonysági faházat a Széchenyi Téren.
S ami talán a legfontosabb: most pénteken kigyúlnak az ünnepi fények az ünnepélyes fesztiválnyitón 17 órai kezdettel. Az ökumenikus istentisztelet után Borkai Zsolt polgármester köszöntőjét hallhatják, majd a Győri Nemzeti Színház művészei lépnek fel. Ezután kapcsolják fel az ünnepi fényeket Győrben.
Parkolóhelyeket kell sürgősen kialakítani- mondta a tájékoztatón Bolla Péter. Bizony, sok- sok látogatóra számíthat a város, éppen ezért is nagy szükség van a parkolóra. A kabinetfőnök örömmel nyugtázta, hogy nagyon népszerűek a győri rendezvények, s ígéretet tett arra, hogy hamarosan rendeződik a parkolóhely kérdése is.

Szóval fesztiválra fel! Reméljük, idén is sok család dönt úgy, hogy nem megy tovább városunknál, hiszen van olyan színes a program, a vásár, mint akár a bécsi, vagy a budapesti. A pavilonos száma 110, ennyi kereskedő hozza a Belvárosba portékáit. Válság ide vagy oda, elkezdődik az ünnepi forgatag!

aa

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:18, péntek | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával? A Husqvarna PROFINAPOT feltétlen írja be a naptárába.

2019. Augusztus 23. 08:35, péntek | Helyi

Megnyíltak a Győri Bornapok

Borlovagok látványos felvonulásával vette kezdetét csütörtökön este a XII. Győri Bornapok, Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál Győrben.

2019. Augusztus 21. 18:06, szerda | Helyi

Győrben lövöldözött az utcán

Egy győri férfi fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik úton, majd megállított egy autót úgy, hogy kétszer a levegőbe lőtt, majd kirabolt egy benzinkutat. Tettére nincs magyarázat.

2019. Augusztus 19. 08:16, hétfő | Helyi

ÜZLETBŐL AKARTAK LOPNI, KERESSÜK ŐKET

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.