Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 28. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: ArtCentrum

PLAYBOY – AZ ÉV PLAYMATE-JE 2010

PLAYBOY – AZ ÉV PLAYMATE-JE 2010

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Év Playmate-je választás a Playboy szervezésében. 2010. augusztus 26-án 11 órakor a Kempinski Hotel Corvinus Budapest szállodában megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón bemutatkozik az a 10

A verseny nyár elején kezdődött, a számos jelentkező közül kiválasztott 14 Playmate jelölt  2010. július 29-én debütált a Bed Beach szórakozóhely színpadán a nagyközönség előtt. Az augusztusi Playboyban olvasóink meggyőződhettek a zsűri helyes döntéséről és megcsodálhatták a 14 középdöntős lány páratlan idomait Nánási Pál fotóin. A magyar  Playmate-ek hivatalos weboldalára /www.playmate.hu/ készült pikáns és szexi fotósorozat pedig azonnal kitörő sikert aratott.

Az idei év Playmate verseny döntősei:  Aubert Evelin, Daniludisz Nikolett, Geszti Helga, Horváth Zsófia, Kari Kata, Kovács Kitti, Lévai Adrienn, Mónus Emese, Svedova Viktória és Turner Eszter.

A csodás 10 döntős Playmate kihagyhatatlan képei a szeptemberi magazinban lesznek láthatóak, ezúttal egy patinás szállodában mutatták meg bájaikat a Playboy kameráinak.

A sajtótájékoztató másnapján megjelenő magazin címlaplánya Metzker Viki lesz, aki leköszönő Playmate-ként újra ledobta ruháit, emlékeztetve az olvasókat, hogy az Év Playmate-je címet csak a legdögösebb és legvonzóbb magyar lányok viselhetik. A magyar Playboy online oldalainak látogatói pedig hamarosan újabb szexi képeket fedezhetnek fel, amiken a lányok újra feltárják vonzó idomaikat. 2010. szeptember 23-án este valóra válik valamelyik lány álma és egy nagyszabású gála keretében kiderül ki lesz az Év Playmate-je Bódi Sylvi, Pantinchin Edina, Ripli Zsuzsi, Dundika, Lenkei Viki és Metzker Viki után. Az olvasók folyamatosan szavazhatnak a kedvenc Playmate jelöltjeikre, exkluzív fotókat nézegethetnek és kifejthetik véleményüket a www.playmate.hu oldalon, sőt idén mindezt a Facebook közösségi portálon is megtehetik, ahol lehetőségük nyílik akár személyesen a lányokkal kommunikálni kommentek formájában. A beérkezett szavazatok alapján megválasztott lányt közönségdíjjal jutalmazzuk.           

A Playboy-t és a Playboy Exclusive-ot a MAP Magazine Kiadó Kft. jelenteti meg, amely a Marquard Media Magyarország vállalata. A Marquard Media Magyarország Kft. piacvezető prémium életmód magazinok kiadója és online tartalomszolgáltató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.