Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Április 09. 11:27, kedd | Belföld
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós –

Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál

Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál

Bár Sándor, József, Benedek elaludt és nem hozták a meleget, mi megrendeltük a jó időt bevetve minden égi kapcsolatunkat. Amit ígérhetünk: rengeteg gyönyörű Honda, fantasztikus programok, profi pálya és még profibb pilóták a gyorsulási versennyel egybekötött Honda találkozón és zenei fesztiválon. Ott a helyed neked is a kiskunlacházi reptéren április 12-14-én!!
Lépj túl a mindennapok bosszúságain, ereszd ki a fáradt gőzt és engedd, hogy a dübörgő motorok hangja elfeledtesse veled minden gondod. Míg pénteken és szombaton a találkozóra érkező Hondákat, addig vasárnap a hazai és a nemzetközi gyorsulási élet színe-javát nézheted meg, ahogyan harcolnak majd ellenfeleikkel, az idővel, a technika ördögével legyőzve saját korlátaikat.

Nyugodtan hozd magaddal családod, hiszen gondoltunk a kicsikre is. A gyerkőcöket gyermekfelügyelők gondjaira bízhatod. A kicsiket ugrálóvár, izgalmas játékok és rengeteg színes program várja majd. Miután a kicsiket biztonságba helyezted, sétálj el pároddal a kezelt aszfaltcsík mellé és add át magad az élvezetnek. Aki pedig szállni vagy lebegni szeretne az örömtől annak ott lesz a sétarepülés és a hőlégballonozási lehetőség is.
A nemzetközi Honda találkozóra érkező csodálatos autók nem csak a parkolókban mutathatják meg szépségüket, hanem kipróbálhatják erejüket (és gazdájuk ügyességét is) mind a gyorsulási, mind a szlalom versenyek során.
Az estéket nem csak a korán ébredő tücskök ciripelése, hanem a koncertet adó együttesek is megzavarják majd sokak nagy-nagy örömére.
Mindenkit várunk sok szeretettel 2013. április 12-14-én a kiskunlacházi reptéren a Poco Loco Gyorsulási Versenyre és Nemzetközi Honda Találkozóra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben