Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2016. Április 15. 09:34, péntek | Helyi
Forrás: OMSZ

Pollenjelentés

Pollenjelentés

Az elkövetkező napokban, ahol az átvonuló frontot jelentősebb mennyiségű eső kíséri, átmenetileg mérséklődik a pollenterhelés.

A nyír pollenszórása már lecsengőben van, ugyanakkor pollenkoncentrációja még országszerte a közepes-magas tartományban alakul, a nagyon magas szintet azonban várhatóan már sehol sem éri el. A platán virágpora az északi-északkeleti területek kivételével sokfelé magas, sőt esetenként nagyon magas mennyiségben lehet jelen. Elkezdődött a tölgy virágzása is, pollenkoncentrációja a déli-délnyugati országrészen már elérheti a közepes-magas szintet. A gyertyán, a juhar, a kőris, a fűz, az eperfafélék, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenje jellemzően alacsony-közepes koncentrációban van jelen, illetve kis mennyiségben a bükk, az ostorfa és a dió pollenszemei is előfordulnak. Elkezdődött a pázsitfűfélék pollenszórása is, de virágporuk egyelőre csak minimális koncentrációban van jelen. A kültéri allergén gombák spóraszáma továbbra is jellemzően alacsony.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.