Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2016. Május 13. 09:11, péntek | Helyi
Forrás: OMSZ

Pollenjelentés

Pollenjelentés

Az időjárás következtében továbbra is országszerte mérsékelt lesz a pollenterhelés.

A pázsitfűfélék pollen koncentrációja a legtöbb helyen eléri a közepes, magas szintet, néhol nagyon magas koncentrációban is jelen lehet. A fák pollenszórása fokozatosan csökken – a nyír, az eperfafélék, a fenyőfélék, a tölgy és a kőris pollenszemei várhatóan a közepes, a bükké, a gyertyáné, a dióé, valamint a ciprus- és tiszafaféléké az alacsony-közepes tartományban alakul. Az útifű, valamint a lórom virágporából továbbra is csak egy-egy szem fordul elő a levegőben. A kültéri allergén gombák mennyisége alacsony, illetve elérheti a közepes koncentrációt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 24. 19:17, vasárnap | Külföld

Őrizetbe vették az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot

2021. Január 24. 18:02, vasárnap | Belföld

A nyugdíjakban januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés

Idén januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés a nyugellátásokban; a költségvetési törvény 3 százalékos inflációt jelez előre 2021-re,

2021. Január 24. 17:00, vasárnap | Belföld

Szijjártó: nemzeti érdek az oltás menetének felgyorsítása

Magyarországnak nemzeti érdeke a koronavírus elleni oltás menetének felgyorsítása - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

2021. Január 24. 16:09, vasárnap | Külföld

Kimentettek tucatnyi bányászt a Kelet-Kínában berobbant aranybányából

Kimentettek tizenegy bányászt a kelet-kínai Santung tartományban két hete berobbant aranybányából vasárnap - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség.