Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2016. Június 07. 10:30, kedd | Helyi
Forrás: OMSZ

Pollenjelentés

Pollenjelentés

Az elkövetkező napokban a pázsitfűfélék és a csalánfélék pollenkoncentrációja várhatóan emelkedik, sokfelé elérheti a magas szintet.

Esetenként az útifű és a lórom pollenkoncentrációja is elérheti a tüneteket okozó szintet.

Elkezdődött a libatopfélék és a kenderfélék virágzása, de pollenjük egyelőre csak minimális mennyiségben van jelen. A fenyőfélék, a bálványfa és a hárs pollenkoncentrációja jellemzően alacsony, bár helyenként elérheti a közepes szintet. Előfordulhat még egy-egy szem a ciprus- és tiszafafélék virágporából is. A kültéri allergén gombák spóraszáma a csapadékos időszak után várhatóan emelkedik, sokfelé elérheti a magas szintet.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 24. 19:17, vasárnap | Külföld

Őrizetbe vették az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot

2021. Január 24. 18:02, vasárnap | Belföld

A nyugdíjakban januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés

Idén januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés a nyugellátásokban; a költségvetési törvény 3 százalékos inflációt jelez előre 2021-re,

2021. Január 24. 17:00, vasárnap | Belföld

Szijjártó: nemzeti érdek az oltás menetének felgyorsítása

Magyarországnak nemzeti érdeke a koronavírus elleni oltás menetének felgyorsítása - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

2021. Január 24. 16:09, vasárnap | Külföld

Kimentettek tucatnyi bányászt a Kelet-Kínában berobbant aranybányából

Kimentettek tizenegy bányászt a kelet-kínai Santung tartományban két hete berobbant aranybányából vasárnap - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség.