Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2016. Augusztus 05. 08:10, péntek | Helyi
Forrás: OMSZ

Pollenjelentés

Pollenjelentés

Elkezdődött a parlagfű pollenszórása, virágpora alacsony koncentrációban már országszerte jelen van a levegőben, sőt helyenként elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is.

A csalánfélék pollenje továbbra is országszerte magas koncentrációban van jelen. A pázsitfüvek, az útifű és a libatopfélék virágporának mennyisége jellemzően alacsony, az ürömé és a kenderféléké helyenként közepes is lehet. Előfordulhat egy-egy szem a lórom, valamint a ciprus- és tiszafafélék virágporából is. A kültéri allergén gombák spóraszáma továbbra is sokfelé elérheti a magas-nagyon magas szintet.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.