Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2016. Szeptember 16. 08:06, péntek | Helyi
Forrás: OMSZ

Pollenjelentés

Pollenjelentés

Lassan csökken a parlagfű pollenkoncentrációja.

Bár a parlagfű pollenkoncentrációja már országszerte csökken, az elkövetkező napokban még várhatóan jellemzően a magas tartományban alakul, sőt helyenként még a nagyon magas szintet is elérheti. A csalánfélék virágpor a többnyire alacsony-közepes mennyiségben van jelen. Közepes szintet érhet el még esetenként az üröm és a libatopfélék pollenkoncentrációja is. A pázsitfüvek, a kenderfélék és az útifű pollenje általában már csak alacsony mennyiségben fordul elő a levegőben. A kültéri allergén gombák spóraszáma továbbra is sokfelé elérheti a magas - nagyon magas szintet

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 18:03, szerda | Belföld

Idén 4 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság

A magyar gazdaság 4 százalékkal bővülhet az idén a tavalyi, várhatóan 6 százalékos csökkenés után, de sok a bizonytalanság az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint.

2021. Január 20. 17:06, szerda | Külföld

Nyárig a szlovén lakosság 70 százalékát beoltanák

A kedvező járványügyi helyzet miatt enyhíthetnek a korlátozásokon Szlovéniában, például újraindulna a tanítás, Janez Jansa miniszterelnök bejelentése szerint pedig a nyár elejéig a lakosság 70 százalékát is beoltanák.

2021. Január 20. 16:01, szerda | Belföld

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

2021. Január 20. 15:01, szerda | Külföld

Hamarosan négyfajta oltás közül választhatnak a szerbiai állampolgárok

Néhány héten belül várhatóan az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca vakcináját is bejegyzik Szerbiában, így már négyfajta oltóanyag közül választhatnak azok, akik önként beoltatnák magukat