Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Szeptember 22. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

…pont, amikor kimászott az ablakon

…pont, amikor kimászott az ablakon

A rendőrök tetten érték azt a férfit, aki betört egy családi házba Ózdon.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 33 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2021. szeptember 13-án a délelőtti órákban betört egy ózdi családi házba, ahol különböző értékeket, például öngyújtó, óra más különféle országokból származó kisebb címletű pénzt, ékszert pakolt egy szatyorba, hogy ellopja azokat – közölte a rendőrség.

A férfit akkor érték tetten a rendőrök, amikor kilépett a ház ablakán.

A sértett házába telepített jelzőrendszer, gyakorlatilag percek alatt mozgósította a rendszert, így a jelzésre érkező rendőrök tetten érhették a tolvajt, aki már a helyszínen beismerte tettét.

Kiss Attila vezérőrnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője dicséretben és jutalomban részesítette az eredményes felderítésben résztvevő rendőröket. A megyei rendőr-főkapitány az elismerést a Telmon Kft. ügyvezető igazgatójával adta át szeptember 21-én Miskolcon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.