Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Augusztus 12. 06:31, hétfő | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Por a fecskendőben, cannabis a lakásban

Por a fecskendőben, cannabis a lakásban

Közúti ellenőrzés során állították meg a járőrök azt a gépkocsit, melynek sofőrje drog hatása alatt vezetett. Az autóból kábítószergyanús anyag, a házkutatás során vadkender került elő.

Egy személygépkocsit vontak ellenőrzés alá a kapuvári járőrök 2013. augusztus 8-án éjfélkor Babóton.A gépkocsi utas- és csomagterének átvizsgálásakor egy fecskendőben fehér színű, kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A járműben utazó két kapuvári férfinál alkalmazott drog gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A gépkocsit vezető 38 éves sofőrt mintavételre állították elő a járőrök.
A házkutatások során kilenc tő vadkender került lefoglalásra. A fecskendőben talált "anyag" és a növények hatóanyag tartalmát vegyészszakértő vizsgálja.
A járművet vezető N.Cs. Zoltán ellen bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség és kábítószer birtoklás gyanúja miatt, míg utasa, B. István ellen kábítószer birtoklás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kapuvári Rendőrkapitányság.

Címkék: cannabis

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.