Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Szeptember 19. 17:20, hétfő | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Postarablás után bravúros gyorsasággal rendőrkézen a postarabló

Postarablás után bravúros gyorsasággal rendőrkézen  a postarabló

Hétfőn reggel, 09.20 órakor érkezett a Soproni Rendőrkapitányság ügyeletére a riasztás, hogy a csapodi postát kirabolták.

Egy bukósisakos fiatalember késsel fenyegetőzve a bevétel átadására kényszerítette az alkalmazottat, majd százezer forinttal, segédmotorkerékpárral, Iván irányába menekült.

A rendőrök az adatgyűjtés során olyan információhoz jutottak, hogy hasonló személyleírású, gyanúsan viselkedő fiatalember járt a reggeli órákban az iváni takarékszövetkezetben.

A soproni nyomozók bravúros gyorsasággal jutottak el a férfi simasági otthonához. A 31 éves vas megyei férfit lakásán fogták el, a posta kirablását követően, a déli órákban. Tagadta, hogy köze lenne a rabláshoz, ám a tények ellene beszéltek. Ruházatából a postáról elvitt 95 ezer forint és az elkövetésnél használt 16 cm pengehosszúságú konyhakés került elő. Az elé tárt bizonyítékok hatására végül beismerő vallomást tett.

A Soproni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.