Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2011. Szeptember 19. 17:20, hétfő | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Postarablás után bravúros gyorsasággal rendőrkézen a postarabló

Postarablás után bravúros gyorsasággal rendőrkézen  a postarabló

Hétfőn reggel, 09.20 órakor érkezett a Soproni Rendőrkapitányság ügyeletére a riasztás, hogy a csapodi postát kirabolták.

Egy bukósisakos fiatalember késsel fenyegetőzve a bevétel átadására kényszerítette az alkalmazottat, majd százezer forinttal, segédmotorkerékpárral, Iván irányába menekült.

A rendőrök az adatgyűjtés során olyan információhoz jutottak, hogy hasonló személyleírású, gyanúsan viselkedő fiatalember járt a reggeli órákban az iváni takarékszövetkezetben.

A soproni nyomozók bravúros gyorsasággal jutottak el a férfi simasági otthonához. A 31 éves vas megyei férfit lakásán fogták el, a posta kirablását követően, a déli órákban. Tagadta, hogy köze lenne a rabláshoz, ám a tények ellene beszéltek. Ruházatából a postáról elvitt 95 ezer forint és az elkövetésnél használt 16 cm pengehosszúságú konyhakés került elő. Az elé tárt bizonyítékok hatására végül beismerő vallomást tett.

A Soproni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:16, szombat | Helyi

Még ma is várható csillaghullás

Augusztus 12-13. között tömegesen érik el bolygónk felsőlégkörét a Perseidák hullócsillagai, azonban a telihold miatt csak a legfényesebb meteorokat láthatjuk majd.

2022. Augusztus 13. 08:16, szombat | Helyi

Másodszor is Hídpiknik

Immár második alkalommal rendezik meg a Rábca partjánál található vadregényes helyszínen a Pinnyédi Hídpikniket augusztus 20-án.

2022. Augusztus 13. 05:17, szombat | Helyi

Lesz piac, de nem mindig ott és akkor

Augusztusban a városi rendezvények miatt többször költözik a Dunakapu téri piac

2022. Augusztus 12. 15:16, péntek | Helyi

Működni fog a kémia

Legalábbis ami a szúnyog-ember kapcsolatot illeti. Folytatódik ugyanis a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén, mégpedig augusztus 12-én, pénteken.