Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2018. Május 02. 09:12, szerda | Bulvár

Premier előtti órákban lett rosszul Nyertes Zsuzsa

Premier előtti órákban lett rosszul Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsának már egy ideje magas a vérnyomása, de a napokban annyira rosszul lett, hogy azonnal orvoshoz kellett fordulnia, ráadásul éppen az egyik bemutató napján.

Nyertes Zsuzsa Csömörön, az Éless-Színben próbált a napokban, mikor annyira rosszul lett, hogy azonnal orvoshoz kellett fordulnia. A színésznő állítólag már jó ideje küzd a magas vérnyomásával, de most tarthatatlanná vált a helyzet.

Az aznap esti bemutatóra készültek, mikor nagyon rosszul lett. A Ripostnak egyik kollégája számolt be a rosszullétről:

„Nagyon megijedtem, amikor Zsuzsa elmesélte, mennyire rosszul lett. Délelőtt tizenegy óra körül kezdte el érezni, hogy valami nincs rendben vele. Még szerencse, hogy gyorsan elment az orvoshoz.
Felírtak neki egy új gyógyszert, nagyon reméli, hogy ez használni fog. Azért is aggódtunk, mert mindez pont Zsuzsa új darabjának a bemutatója előtt történt, egy nagyon megfeszített próbafolyamat közben. [...] Ami különösen ijesztő, hogy éjszakánként a legmagasabb Zsuzsa vérnyomása, olyan is előfordult, hogy a 200/106-os értéket is meghaladta, igaz, akkor még egy másik fajta gyógyszert szedett, ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem csoda, hogy több kollégája is aggódik érte, hiszen Zsuzsa köztudottan maximalista, hajlamos túlhajtani magát, sokszor figyelmeztetni kell, hogy lassítson. Több színházban is játszik, rengeteg előadása van.”

A Ripostnak sikerült elérnie Nyertes Zsuzsát is, aki azt mondta:

„Nagyon köszönöm az aggódást, való igaz, hogy orvoshoz kellett fordulnom a magas vérnyomásom miatt. Talán azért, mert az elmúlt időszakban nagyon sokat dolgoztam és utaztam.
Kaptam gyógyszert, most minden este be kell belőle bennem. Szerencsére úgy tűnik, hogy használ, azóta jobban vagyok.”

Forrás: origo.hu

Kép: Margitay Klára/ life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.