Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2018. Május 02. 09:12, szerda | Bulvár

Premier előtti órákban lett rosszul Nyertes Zsuzsa

Premier előtti órákban lett rosszul Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsának már egy ideje magas a vérnyomása, de a napokban annyira rosszul lett, hogy azonnal orvoshoz kellett fordulnia, ráadásul éppen az egyik bemutató napján.

Nyertes Zsuzsa Csömörön, az Éless-Színben próbált a napokban, mikor annyira rosszul lett, hogy azonnal orvoshoz kellett fordulnia. A színésznő állítólag már jó ideje küzd a magas vérnyomásával, de most tarthatatlanná vált a helyzet.

Az aznap esti bemutatóra készültek, mikor nagyon rosszul lett. A Ripostnak egyik kollégája számolt be a rosszullétről:

„Nagyon megijedtem, amikor Zsuzsa elmesélte, mennyire rosszul lett. Délelőtt tizenegy óra körül kezdte el érezni, hogy valami nincs rendben vele. Még szerencse, hogy gyorsan elment az orvoshoz.
Felírtak neki egy új gyógyszert, nagyon reméli, hogy ez használni fog. Azért is aggódtunk, mert mindez pont Zsuzsa új darabjának a bemutatója előtt történt, egy nagyon megfeszített próbafolyamat közben. [...] Ami különösen ijesztő, hogy éjszakánként a legmagasabb Zsuzsa vérnyomása, olyan is előfordult, hogy a 200/106-os értéket is meghaladta, igaz, akkor még egy másik fajta gyógyszert szedett, ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem csoda, hogy több kollégája is aggódik érte, hiszen Zsuzsa köztudottan maximalista, hajlamos túlhajtani magát, sokszor figyelmeztetni kell, hogy lassítson. Több színházban is játszik, rengeteg előadása van.”

A Ripostnak sikerült elérnie Nyertes Zsuzsát is, aki azt mondta:

„Nagyon köszönöm az aggódást, való igaz, hogy orvoshoz kellett fordulnom a magas vérnyomásom miatt. Talán azért, mert az elmúlt időszakban nagyon sokat dolgoztam és utaztam.
Kaptam gyógyszert, most minden este be kell belőle bennem. Szerencsére úgy tűnik, hogy használ, azóta jobban vagyok.”

Forrás: origo.hu

Kép: Margitay Klára/ life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:05, péntek | Bulvár

Majka is részese lesz a magyar focinak

Alelnökként támogatja az ózdi és Ózd környéki, focizni szerető gyerekek pályafutását mostantól Majka. A népszerű zenész Facebook oldalán jelentette be, hogy megalakult az Ózdi Hétvölgy Focisuli labdarúgó szakosztálya.

2019. Augusztus 22. 21:03, csütörtök | Bulvár

Pokoli kínokat élt át Caramel

Operációja után adott hír magáról az énekes, aki lázasan töltötte az ünnepnapot.

2019. Augusztus 22. 13:49, csütörtök | Bulvár

A Rossz verseket is jelölhetik az Európai Filmdíjra

Reisz Gábor Rossz versek című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába - írta az Európai Filmakadémia (EFA) közleményében.

2019. Augusztus 22. 07:10, csütörtök | Bulvár

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Szaxi Maxi. Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa 67 éves volt. A hírt a zenész családja közölte az egyik közösségi oldalon.