Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2018. Május 02. 09:12, szerda | Bulvár

Premier előtti órákban lett rosszul Nyertes Zsuzsa

Premier előtti órákban lett rosszul Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsának már egy ideje magas a vérnyomása, de a napokban annyira rosszul lett, hogy azonnal orvoshoz kellett fordulnia, ráadásul éppen az egyik bemutató napján.

Nyertes Zsuzsa Csömörön, az Éless-Színben próbált a napokban, mikor annyira rosszul lett, hogy azonnal orvoshoz kellett fordulnia. A színésznő állítólag már jó ideje küzd a magas vérnyomásával, de most tarthatatlanná vált a helyzet.

Az aznap esti bemutatóra készültek, mikor nagyon rosszul lett. A Ripostnak egyik kollégája számolt be a rosszullétről:

„Nagyon megijedtem, amikor Zsuzsa elmesélte, mennyire rosszul lett. Délelőtt tizenegy óra körül kezdte el érezni, hogy valami nincs rendben vele. Még szerencse, hogy gyorsan elment az orvoshoz.
Felírtak neki egy új gyógyszert, nagyon reméli, hogy ez használni fog. Azért is aggódtunk, mert mindez pont Zsuzsa új darabjának a bemutatója előtt történt, egy nagyon megfeszített próbafolyamat közben. [...] Ami különösen ijesztő, hogy éjszakánként a legmagasabb Zsuzsa vérnyomása, olyan is előfordult, hogy a 200/106-os értéket is meghaladta, igaz, akkor még egy másik fajta gyógyszert szedett, ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem csoda, hogy több kollégája is aggódik érte, hiszen Zsuzsa köztudottan maximalista, hajlamos túlhajtani magát, sokszor figyelmeztetni kell, hogy lassítson. Több színházban is játszik, rengeteg előadása van.”

A Ripostnak sikerült elérnie Nyertes Zsuzsát is, aki azt mondta:

„Nagyon köszönöm az aggódást, való igaz, hogy orvoshoz kellett fordulnom a magas vérnyomásom miatt. Talán azért, mert az elmúlt időszakban nagyon sokat dolgoztam és utaztam.
Kaptam gyógyszert, most minden este be kell belőle bennem. Szerencsére úgy tűnik, hogy használ, azóta jobban vagyok.”

Forrás: origo.hu

Kép: Margitay Klára/ life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 06. 14:02, hétfő | Bulvár

A Mulant júliusban, a Fekete özvegyet novemberben küldené a mozikba a Disney

A Walt Disney stúdió a hétvégén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti átütemezett filmbemutatói közül a Mulant júliusban, a Fekete özvegy című képregényfilmet pedig novemberben kezdi forgalmazni a mozikban.

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

2020. Április 04. 07:22, szombat | Bulvár

Karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit a Bátor Tábor

WC - papírból kreált jelmezek, fazékon ütött ritmusok, fürdőköntösben üvöltött hajrák: karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit az Élménykülönítmény csapata.