Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Február 12. 18:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Stern Communications

Premier és születésnap - 10 éves a Leier Autó BMW márkakereskedése

Premier és születésnap - 10 éves a Leier Autó BMW márkakereskedése

Duplán ünnepelt a Leier Autó Kft. Február 10-én. Nem csak a tizedik, kerek évfordulót, de az exkluzív BMW 3-as Limousine leleplezését is komoly érdeklődés övezte az autószalon által rendezett elegáns eseményen.

A cég több mint 20 éve töretlen lendülettel van jelen a hazai autópiacon, amelyből az utóbbi 10 év a győri A1 BMW szalon számára is kiemelkedő jelentőségű volt.
A győri Leier Autó hivatalos BMW MÁRKAKERESKEDÉSE idén ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját. A különleges alkalomból a cég úgy döntött, összeköti a kellemest az újdonsággal – a vadonatúj 3-as BMW bemutatása mellett a jeles évfordulóról is megemlékeztek az exkluzív parti keretében. Az este a Leier Autó ügyvezető igazgatója, Márton László nyitóbeszédével kezdődött, amelyben az új BMW Limousine bemutatása mellett az elmúlt 10 év sikereit is megismerhették a jelenlévők.

„BMW MÁRKAKERESKEDÉSÜNKET 10 éve, 2002 tavaszán nyitottuk meg Győrben. Úgy gondoltuk, hogy a 10. évforduló megünnepléséhez tökéletes partnerünk lehet az új 3-as BMW bemutatása is, amely a személygépkocsik között a minőséget és a megbízhatóságot képviseli. Csakúgy mint mi, a Leier Autónál.” – mondta el Márton László, a Leier Autó Kft. ügyvezető igazgatója. „Piacra lépésünk óta kereskedéseinkben országszerte kínáljuk a BMW, Skoda, Hyundai, FIAT márkákat, és a FIAT Haszongépjárműveket. A győri szalonunk 3000 négyzetméteren, elegáns bemutatóteremmel és szerviz-részleggel várja a vásárlókat. Csapatunk a nyitás óta gyakorlatilag változatlan – jól képzett szakembereink 10 éve igyekeznek mindig a legjobbat nyújtani, és mindenben megfelelni ügyfeleink elvárásainak.” – tette hozzá az igazgató.

A meghívott vendégek nem csak az új 3-ast - a világ legnagyobb darabszámban eladott BMW modelljének hatodik generációját - ismerhették meg testközelből, de a magyar sportélet kiválóságaival is találkozhattak, az eseményen megjelentek a győri bajnok-kajakozók, Csay Renáta, Farkasdi Ramóna és Kadler Viktor is.


Címkék: bmw, Leier Autó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.