Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 25. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Presser Gábort baleset érte

Presser Gábort baleset érte

Nem vesz részt a TV2 Megasztár 5 első élő adásán Presser Gábor. A zenészt baleset érte, és orvosai ágynyugalomra ítélték.

Presser a TV2 Aktívjában mondta el, hogy biciklizés közben megcsúszott és hatalmasat esett. Egyelőre nem tud felkelni, de orvosa szerint ágyban is kell maradnia. A zenészlegenda nem vehet részt a Megasztár holnapi élő adásában, de azt megemlítette, előfordulhat, hogy telefonos kapcsolással ő is bejelentkezik.

Presser Gábor hozzátette, hogy az viszont biztos, hogy a jövő szombat megmérettetésen már ő is elfoglalja helyét a zsűriben.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.