Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 22. 10:11, péntek | Bulvár
Forrás: MTI-V

Prince halála - Kábítószer-túladagolás miatt kezelésre szorult Prince a TMZ szerint

Prince halála - Kábítószer-túladagolás miatt kezelésre szorult Prince a TMZ szerint

Halála előtt hat nappal kábítószer-túladagolás miatt orvosi kezelésre szorult Prince - közölte a TMZ celebportál csütörtökön több forrásra hivatkozva.

Prince magángépe vészhelyzet miatt landolt az Illinois államban lévő Moline repülőterén múlt pénteken, néhány órával a sztár atlantai fellépése után. Alkalmazottai akkor azt mondták, hogy az énekesnek influenzája miatt kellett megszakítania a hazautat. A TMZ szerint ez a válasz megkérdőjelezhető, mivel a gép már csak 48 percre volt a célállomástól, amikor váratlanul le kellett szállnia.
A TMZ a Moline-ben kapott információkra hivatkozva azt írta: Prince-t azért kellett sürgősen kórházba vinni, hogy egy olyan injekciót adjanak be neki, amely tipikusan valamilyen ópiát hatását semlegesíti.
A források úgy tájékoztatták a TMZ-t, hogy az orvosok 24 órás kórházi tartózkodást tanácsoltak a sztárnak, ám amikor kiderült, hogy a kórház nem tud külön szobát biztosítani neki, Prince és kísérői úgy döntöttek, hogy távoznak. Az énekest három órával megérkezése után engedték el a kórházból, majd hazarepült.
A TMZ úgy értesült, hogy a zenész "korántsem volt jól", amikor távozott a kórházból.
A portál szerint a sztár halálának ügyében nyomozó minnesotai hatóságok a moline-i kórházból megpróbálják megszerezni a kezelés dokumentumait, amelyek segíthetnek a halál okának meghatározásában.
A TMZ közölte, hogy senkit nem tudtak elérni Prince környezetéből, így senki nem erősítette meg a Moline-ben szerzett információikat.
Az 57 éves többszörös Grammy-díjas és Oscar-díjas amerikai énekes holttestét Minneapolis egyik külvárosában lévő otthonában találták meg csütörtökön. Halálának okáról egyelőre nem adtak ki hivatalos közleményt, boncolását pénteken tartják.
(Forrás: tmz.com/2016/04/21/prince-treated-drug-overdose-dead/#ixzz46X8WYK91)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára