Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2010. Augusztus 07. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pucér képek a népszerű híradós múltjából

Pucér képek a népszerű híradós múltjából

Aggódhat az állásáért az angol televíziózás közkedvelt hírolvasója, Tasmin Khan, ugyanis olyan erotikus fotók kerültek elő róla, amik rontják a hitelét a nézők szemében.

Kétségtelenül a BBC legszemrevalóbb híradósa Tasmin Khan, és ahogy tegnap kiderült, a legpajzánabb is. A jelenleg óriási népszerűségnek örvendő hölgy nem mindig élt a tévézésből, és olyan öt-hat évvel ezelőtt modellként bevállalt néhány pucér fotót is. A képek azonban most előkerültek a múlt rejtekéből, és az interneten máris ezrek tekintették meg őket.



Ami több szempontból sem kellemes fejlemény Tasmin életében. Először is ezek a művek nem a nagyközönségnek készültek, és még az állását is elveszítheti. Egy híradós esetében ugyanis fontos, hogy makulátlan imázzsal rendelkezzen. Az ITV vezetősége már gondolkodik is rajta, hogy kirakják hamarosan induló reggeli hírműsorukból, amihez nemrégiben szerződtették a harmincesztendős szépséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.