Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2010. Április 30. 07:47, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pucéran menti az állatokat a modell

Pucéran menti az állatokat a modell

Olivia Munnt eddig semmilyen összeggel nem lehetett rávenni a teljes meztelenségre, de az elefántok szenvedései még az ő kemény erkölcseit is meglágyították.

A PETA általában nem a legjobban választja meg az őket meztelenül támogató sztárokat, de legújabb kampányuk elég jól sikerült ebből a szempontból. Bár igazából Olivia Munn maga kereste fel a szervezetet, hogy szeretne levetkőzni, és ezzel megmenteni pár állatka életét. Igaz, a kicsinyítő képző itt talán nem helyénvaló, hiszen elefántokról van szó. A modell ugyanis látott egy videót a Wringling testvérek cirkuszában tartott ormányosokról, és elszörnyedt a képsoroktól. A lapátfülűeket veréssel tanítják be a trükkökre, és láthatóan borzalmas kínokat élnek meg minden nap.


A Complex magazin újságírójaként is tevékenykedő Olivia ezért szeretné, ha mindenki bojkottálná a cirkuszt. Azonban a céljai nem kaptak elég nagy hangsúlyt, mert sokkal inkább szembetűnőbb, hogy Miss Munn teljesen meztelenül ül, egy afrikai szavannát ábrázoló poszter előtt. A rajongói pedig nem elítélik a kegyetlen állattartókat, hanem hálásak nekik, hiszen kedvencük másképp talán soha nem vetkőzött volna le ennyire.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.