Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2010. Április 30. 07:47, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pucéran menti az állatokat a modell

Pucéran menti az állatokat a modell

Olivia Munnt eddig semmilyen összeggel nem lehetett rávenni a teljes meztelenségre, de az elefántok szenvedései még az ő kemény erkölcseit is meglágyították.

A PETA általában nem a legjobban választja meg az őket meztelenül támogató sztárokat, de legújabb kampányuk elég jól sikerült ebből a szempontból. Bár igazából Olivia Munn maga kereste fel a szervezetet, hogy szeretne levetkőzni, és ezzel megmenteni pár állatka életét. Igaz, a kicsinyítő képző itt talán nem helyénvaló, hiszen elefántokról van szó. A modell ugyanis látott egy videót a Wringling testvérek cirkuszában tartott ormányosokról, és elszörnyedt a képsoroktól. A lapátfülűeket veréssel tanítják be a trükkökre, és láthatóan borzalmas kínokat élnek meg minden nap.


A Complex magazin újságírójaként is tevékenykedő Olivia ezért szeretné, ha mindenki bojkottálná a cirkuszt. Azonban a céljai nem kaptak elég nagy hangsúlyt, mert sokkal inkább szembetűnőbb, hogy Miss Munn teljesen meztelenül ül, egy afrikai szavannát ábrázoló poszter előtt. A rajongói pedig nem elítélik a kegyetlen állattartókat, hanem hálásak nekik, hiszen kedvencük másképp talán soha nem vetkőzött volna le ennyire.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 19:02, péntek | Bulvár

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Íme a GLAMOUR Women of the Year 2020 háziasszonya

2020. Február 28. 17:00, péntek | Bulvár

Már készül Kulka Jánossal az Átjáróház

Elindult Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház romantikus vígjáték forgatása, amely a produkció közleménye szerint egy széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern szerelmes film lesz.

2020. Február 28. 16:08, péntek | Bulvár

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

Nem Steven Spielberg rendezi meg az Indiana Jones 5. részét. A Variety.com értesülése szerint James Mangold veszi át a helyét.

2020. Február 28. 16:00, péntek | Bulvár

Cégvezető lett a gyönyörű szépségkirálynőből

Szick Petra modell, szépségkirálynő már több mint 10 éve a médiában dolgozik. Az elmúlt 5 évben egy modell cégnél tanított kifutó, illetve kamera előtti mozgást.