Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 29. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pucérra vetkőzött a rockmúzsa

Pucérra vetkőzött a rockmúzsa

A Maroon 5 frontemberének barátnője, Anne V egy erotikus fotósorozattal ünnepelte, hogy negyedévszázados lett.

Bő egy hete betöltötte a huszonötöt Victoria orosz Angyala, Anne Vyalitsyna. A TUSH magazin pedig úgy gondolta, hogy eme szép nap alkalmából megmutathatja náluk a modell, hogy miben látta meg a napvilágot negyedévszázada. Bár csak a képek kevés százalékán teljesen meztelen az Anne V-ként ismert modell, de így is ez az egyik legszexisebb fotósorozat, ami az utóbbi időben készült. Sőt, még ízléses is, hiszen közönséges pucérság nélkül éri el ugyanazt a hatást, amihez másoknak jóformán a veséjüket is meg kell mutatnia a fotós előtt.


A képek átvizsgálása után megállapítható, hogy Adam Levine egy szerencsés úriember. Anne ugyanis a Maroon 5 frontemberének a barátnője már jó ideje. Ez a pozíció pedig azt jelenti, hogy a csapat legújabb albumának egyik múzsája. Adam ugyanis mindig a legutóbbi vagy éppen aktuális szerelmeiről írja a dalaik nagy részét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.