Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

– Keress kincseket, találj szép használati tárgyakat, lakberendezéhez kiegészítőket, lepd meg ajándékkal szeretteidet – hívja bolhapiacra a Győri Hírek olvasóit az esemény szervezője, Némethné Kovács Elvira. – A következő rendezvényünket május 19-én tartjuk. Aki szeretné, el is adhatja felesleges holmijait!

A szervező a Győri Híreknek elmondta, hogy aki eladni szeretne, jelezze neki előre az esemény közösségi oldalán. Hatezer forint befizetésének fejében a szervezők a placcon helyet adnak számára és pénzre válthatja megunt dolgait.

Az eseménnyel kapcsolatban a Győr-Szol Zrt. azt közölte, a vasárnapi rendezvény ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. Mindenkit arra kérnek, hogy autójával május 18-án, szombaton 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet a vasárnapi expót követően lehet újra használni.

Fotó: Győri Régiségvásár Facebook oldal

Címkék: bolhapiac, győr, régiség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.

2024. Június 22. 09:12, szombat | Helyi

Tápszentmiklóson épül a közösségi tér

Megkezdődött a Tápszentmiklósi Közösségi Tér építése a munkaterület átadásával – jelentette be a Facebook-oldalán Kovács József polgármester.

2024. Június 22. 07:12, szombat | Helyi

Már bontották a házat, amiben a régi gazda otthagyta kutyáját (FOTÓK)

Egy bontás alatt lévő házból mentett ki kutyát A Szurkolók az Állatokért – Győr Alapítvány, a lehulló törmelékek közt reszkető németjuhászt magára hagyta az előző tulajdonos – közölték a szervezet Facebook-oldalán

2024. Június 21. 09:13, péntek | Helyi

Teqball ob – Izsák és Blázsovics győzött egyéniben Győrben

Izsák Anna és Blázsovics Ádám nyerte egyéniben a MOL Országos Teqball Bajnokság III. és egyben utolsó fordulóját.