Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Március 23. 08:15, csütörtök | Helyi

Rábaablak’ 93 Kft- Hosszútávú értékek a fa nyílászárók világában!

Rábaablak’ 93 Kft- Hosszútávú értékek a fa nyílászárók világában!

A nyílászárók nemcsak a házak kinézetének fontos elemei, hanem az otthonunk védelmének, energiahatékonyságának és komfortjának is meghatározó részei.

Azonban nem mindegy, hogy milyen ablakokat választunk, hiszen ezeknek jelentős hatása lehet az életminőségünkre és az otthonunkra fordított költségekre is. (PR)

Ebben a tekintetben a Rábaablak’ 93 Kft. egy nagyszerű választás lehet mindenki számára, akinek a minőség és a megbízhatóság fontos szempont. A Rábaablak a magyarországi nyílászáró szegmens egyik meghatározó szereplője, és az elmúlt években számos újítással és fejlesztéssel erősítette pozícióját a piacon. A cég 1993-óta foglalkozik fa és alu-fa nyílászáró gyártással. A kezdetben néhány 100 m2-es vállalkozás mára a hazai nyílászáró piac meghatározó és elismert szereplőjévé nőtte ki magát. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már több ezer m2-en folyik a gyártás.

SAVE THE DATE!

2023. MÁRCIUS 29-ÁPRILIS 2.

Construma Kiállítás

Idén is találkozhat a Rábaablakkal a kiállítók között!
Rábaablak nyílászáró premier a Construmán!

Bemutatjuk iparági újdonságainkat a nagyközönségnek!

Most mindent megtudhat Innova Vision ablakainkról és új generációs

Next tolóajtóinkról!

Látogasson el standunkra (Hungexpo, A pavilon, 204 A, ahol bevezető kedvezményekkel is várjuk!

Mi is az Innova Vision?

A Rábaablak munkáját az állandó önképzés és töretlen fejlődés jellemzi a technológia és a termékfejlesztés területén is. Filozófiájuk, hogy minden termék magán hordozza gyártója kézjegyét. Megrendelőik igényeinek figyelembevételével olyan vásárlóközpontú termelést és értékesítési rendszert hoztak létre, amely minden részletében a legmagasabb színvonalú egyedi nyílászáró gyártást szolgálja. Az Innova Vision a fa és alu – fa ablakok úttörője. A fa ablakok újragondolásával megszületett, saját fejlesztésű nyílászáró család az Innova Vision. Kompromisszummentes megoldás minden elképzelésre. Letisztult vonalvezetésével tökéletesen illeszkedik a legmodernebbtől, egészen a hagyományos építészeti stílust képviselő épületekig. Az egyedülállóan vékony keretek és nagyobb üvegfelületek mind esztétikailag, mind műszaki teljesítményben kiemelkedővé teszik a többi nyílászáró közül.

Innova Vision

FA ABLAK ÚJRAGONDOLVA!

Az extra vékony keretek és a nagyobb üvegfelületek által kölcsönzött különleges megjelenés mind optikai, mind energetikai előnyt biztosítanak. Az integrált vízelvezetés és UV védelem, a rejtett vasalatok, az egyszerű gondozás kiemelkedő részét képezik a mérnöki csúcstechnológiának.

Innova Vision Hybrid

IDŐTÁLLÓ ELEGANCIA ALUMÍNIUM VÉDELEMMEL!

Az alu – fa nyílászárók igazi nagyágyúja az Innova Vision Hybrid. Mérnöki csúcstechnológia, amelyben az időtálló elegancia a fa természetes szépségének és az alumínium borítás időjárással és mechanikai sérülésekkel szembeni védelmi funkciójának tökéletes kombinációján keresztül valósul meg. Az alumínium borítás a védelmen túl a nyílászáró gondozásmentességét is biztosítja. A kívül látható fa rész az árnyékolóval illetve a szigeteléssel teljesen eltüntethető, hogy csak az alumínium burkolat látszódjon.

Innova Vision Protect

AZ ELEMEK TÖKÉLETES EGYSÉGE!

A letisztult, formabontó vonalvezetés a fa, az üveg és az alumínium egységének tökéletes harmonizációján keresztül valósul meg. A nagyobb üvegfelületnek köszönhetően beáramló több fény gondoskodik a megnövelt komfortérzetről. Az alumínium borítás védelmet nyújt és hosszú távú garanciát jelent a fa nyílászáró időtálló szépségére és tartósságára.

A cég tevékenysége a fa és alu -fa homlokzati nyílászárók, beltéri ajtók, árnyékolástechnika teljes spektrumát lefedi, kezdve a tervezéstől és gyártástól egészen a beépítésig. Az ablakok tervezése során a Rábaablak mérnökei a legújabb technológiákkal dolgoznak, hogy a lehető legjobb minőségi szintet érjék el. Az ablakok gyártása során a cég a legkorszerűbb gépeket és anyagokat használja, így garantálva a termékek tartósságát és megbízhatóságát. Ha időtálló és esztétikus nyílászárókat szeretne otthonába, akkor az alábbi elérhetőségeken keresheti a Rábaablakot!

Elérhetőségek

9641 Rábapaty, Felsőpatyi u. 89.

Tel: +36 95 360-444

rabaablak@rabaablak.hu

Nyitvatartás:
H-CS: 8:00-15:00

P: 8:00 – 12:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.