Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Május 05. 07:45, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Rács mögött a magyar playmate - Kitálalnak a magyar modellek

Rács mögött a magyar playmate - Kitálalnak a magyar modellek

Keleti Györgyi ismét a címlapokon szerepel. A playmate-ről szóló hírek hallatán a hazai modellek is meglepődtek, s maguk sem tudták, higgyenek-e az újabb híráradatnak. Van viszont, aki szerint az igazság nem áll messze a gyanútól: ilyen a

 

Nem először szerepel Keleti Györgyi neve botrányos címlapokon, hiszen korábban is különböző vádakkal illették a modellt. Tavaly áprilisban a STOP is megkérdezte Györgyit az állítólagos olaszországi modellügynökségről és az internetes hirdetésekről.

"Nemhogy Olaszországban, de Magyarországon sem volt, és jelenleg sincs működő, létező modellügynökségem. Nem is értem ez honnan vagy kitől ered?! Tavaly nyárig rendezvényszervezéssel foglalkoztunk az akkori barátnőmmel és üzlettársammal, Kis Hegedűs Rékával, de jelenleg szünetel az együttműködésünk. Ha minden igaz, nyártól újra lesz belőle valami, ami szigorúan csak munkakapcsolat lesz. Hangsúlyozom, ez kizárólag csak rendezvényszervezés és csak Magyarországon!" - nyilatkozta lapunknak több, mint egy évvel ezelőtt Györgyi.


A minap azonban újabb hírek láttak napvilágot


Akár három évig terjedő börtönnel is büntetheti a bíróság Keleti Györgyit, ha bűnösnek találja üzletszerű kéjelgés elősegítésében. Ezzel gyanúsítják ugyanis a magyar és az olasz hatóságok a volt honvédelmi miniszter, Keleti György kisebbik lányát, írja a Magyar Nemzet. A család "fekete bárányát" Budapesten a múlt csütörtökön őrizetbe vette a rendőrség az olaszok által kiadott nemzetközi elfogatóparancs miatt, de néhány óra múlva szabadon engedte, és a kiadatási kérelmet is elutasította, mivel Magyarországon is eljárás folyik ellene ugyanebben az ügyben - írta a Bors című napilap.


A vádirat szerint a modell 2006 novemberétől másfél éven keresztül különböző olasz városokban segített egyhetes, tíznapos időszakokra lakást és apartmanokat bérelni lányoknak, akik ott prostituáltként fogadták vendégeiket. Dr. Skoda Gabriella a Borsnak elmondta: Györgyi olasz nyelvű szexhirdetési oldalakra segített feltenni hirdetéseket. Ezekért cserébe különböző nagyságrendű "közvetítői díjat" kapott.


Györgyi ügyvédje a Magyar Nemzetnek állítja: védence ártatlan, eljárás még nem indult ellen, így a legjobbakat remélik. A STOP Györgyi modell és playmate társainál érdeklődött az eset kapcsán, ám legtöbbjük azt nem is tudott az esetről, így nagyon állást sem foglaltak az ügyben.


Mészáros Dóra sztriptíztáncosnő személyesen nem ismeri Györgyit. "Nekem dolgozni kell azért, hogy pénzt keressek, nem úgy, mint más. Azt mindenki tudja, hogy nem mind arany, ami fénylik. Sok mindenki nem abból él, amit előad. Neves modellek, színészek, mindenki megcsinálja... főleg Hollywoodban, csak ők nem annyi pénzért, hanem mondjuk 100 ezer dollárért, csak ezek a dolgok nem derülnek ki, ezért sem lepődöm meg ilyen eseteken" - kezdte Mészáros Dóra.


"Csak annyit szeretnék kérni, hogy mindenki nézzen körbe a csajok között! Én felállok a színpadra, kapok érte pénzt, ez egyértelmű dolog, de miből él a többi? Most komolyan? Abból a három fotósorozatból, amit megcsinálnak egy évben itthon? Vagy egy divatbemutatóból, amiért kapnak ötezer forintot? Szerintem senki ne nézze a másikat hülyének. Nekem ezzel az egésszel semmi problémám, mert én is a testemből élek, csak más formában, csupán azt nem szeretem, amikor másként állítják be a dolgokat, mint ahogyan azok vannak" - magyarázta a STOPnak a sztriptíztáncosnő.


"Györgyivel semmi gondom, mindenki azt csinál, amit akar, nem ismerem, nem tudom, hogy mivel foglalkozik, ezért sem akarok belefolyni ebbe a dologba. Azt hittem, ez ugyanolyan hülyeség, mint az összes többi: ma már olyan címlapok jelennek meg, amiről el sem tudom dönteni, hogy igaz-e vagy sem. De sajnálom, hogy ez történik vele" - fűzte hozzá Dóri.


Hornyák Hajnalka, vagyis Dundika Egyiptomban volt, így a korábbi híresztelések után ő is meglepve fogadta a híreket, igaz ő sem állt közeli kapcsolatban Györgyivel.


"Nem ismerem Györgyit és úgy gondolom, hogy minden szempontból különbözünk. Ettől függetlenül őt egy normális lánynak tartom, de nem is merem, nem tudom. Szegénykém... peche van, hogy ismert ember, mert ha nem lett volna az, valószínűleg nem derül ki ez a dolog. Tehát vannak árai annak, ha valaki ismert lesz... Nem ismerem az életét, nem tudom, hogy miért csinálhatta ezt, de annyira nem is érdekel, hogy őszinte legyek. Nem tudok és nem is szeretnék véleményt alkotni róla" - fejtette ki gondolatait Dundika.

Megkerestük Kis-Hegedűs Réka, playmate-t is, aki korábban jó barátságot ápolt Keleti Györgyivel, már jó ideje azonban nem tartják a kapcsolatot. Réka elmondása szerint nem is hallotta, hogy mi történt egykori barátnőjével és nem is akart a témában nyilatkozni.

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.