Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. December 17. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Rádióműsorral jelentkezik Balázs Pali

Rádióműsorral jelentkezik Balázs Pali

Balázs Pali, a romantikus dalairól elhíresült előadóművész, énekesi pályája mellet egy új területen próbálja ki magát.


- Néhány hónappal ezelőtt egy baráti beszélgetés alkalmával kaptam egy zenéhez közeli, mégis sok új kihívással teli ajánlatot. Egy heti rendszerességgel jelentkező rádióműsor szerkesztői és műsorvezetői feladatok betöltésére érkezett a felkérés. A közel egy hetes gondolkodási idő után boldogan mondtam igent a felkérésre, mivel mindig is vonzottak az új, zene közeli kihívások.

Rövid időn belül Pali munkához látott, elkészült a „Zenés Randevú” első adása.

- A „Zenés Randevú” című műsoromban csak magyar dalok csendülnek fel, a ’70-80-90-es évek legnagyobb slágerei közül. A heti egy alkalommal jelentkező műsort különböző rovatok színesítik, mint például az „Elfelejtett Sláger”, a „Tehetségpercek”, a Sztárhírek”. A „Top 10” Kívánságpercekben pedig lehetőség nyílik a tisztelt hallgatóknak voksolni, ahol a legtöbb szavazatot kapott dalok a következő heti adásban lejátszásra kerülnek. Valamennyi műsorban népszerű előadók is mesélnek pályafutásuk érdekességeiről, sorsfordító pillanataikról.

Balázs Pali rádióműsora december közepétől közel 30 város rádiójában lesz hallható.

- A „Zenés Randevú” című műsorom elsődleges célja a könnyed szórakoztatás, de nagyon fontos, hogy az elmúlt évtizedekben született népszerű magyar slágerek ne vesszenek el, hogy a mai fiatalok is megismerhessék őket. Ha ezeket sikerül elérnem majd a jövőben, akkor úgy érzem érdemes egy kis kitérőt tenni sikeres énekesi pályám mellett.

Pali jövőre egy vadonatúj albummal ünnepli 15 éves énekesi pályafutását.


- A rádiós műsor készítése, vezetése – bizonyára a sok nagyszerű magyar daloknak köszönhetően – plusz energiát hozott az életemben, amit a jövő évi jubileumi koncertemmel kapcsolatos munkálatok mellett az új lemezem elkészítésénél is remekül fel tudok használni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.