Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Május 14. 14:11, hétfő | Helyi
Forrás: Németh Viktória

Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak Győr a kedvenc állomása

Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak Győr a kedvenc állomása

Városunkban állomásozott a leghallgatottabb reggeli rádióműsor, a Class FM Morning Show-ja. Rákóczi Feri és Vadon Jani a műsor után nyilatkozott portálunknak, többek között a tavaszi országjáró turnéról és Győrről is.

infoGyőr: - A győri kitelepülés a tavaszi turné utolsó állomása. Mennyire viselt meg titeket, mik a tapasztalatok?

Rákóczi Feri: - Ez egy nagyon érdekes szituáció, mivel a kitelepülések alkalmával rengeteg emberreltalálkozunk, akiktől sok energiát kapunk. Figyelnek minket, nevetnek, szeretnek, aláírást kérnek, de ugyanakkor rettenetesen fárasztó. Mindenki azt gondolja, hogy, nagyon jó, mert ilyenkor szállodában alszunk, megyünk ide-oda. De mi vezetünk a két helyszín között, és esténként nem a saját ágyunkba hajtjuk le a fejünk, emellett pedig természetesen készülünk a következő adásra is, tehát nem mindig könnyű...

Vadon Jani: - A fizikai fáradtság az nyilvánvaló, de ilyenkor tele vagyok adrenalinnal, sokkal kevesebbet alszom, mint általában. Az emberek szeretete, hogy közvetlen kontaktusunk van velük, és látjuk, hogy melyik poénon nevetnek nagyszerű dolog. A stúdió négy fala között nem tudjuk, esetleg csak az sms-ekből látjuk, hogy mik a visszajelzések. A kitelepülések azonban mindig hatalmas élményt adnak. Én egyébként is nagyon szeretem járni az országot és a kettő ötvözése a legjobb kombináció.

iGy.: - A turnék során többször voltatok már Győrben. Milyen az itteni közönség?

R. F.: - Győr talán a turné történetében az egyetlen olyan állomás, amit még sohasem hagytunk ki. Ez a hely valami csoda, a közönség pedig zseniális. Több ezer ember jött ki most is, akik a reggel folyamán folyamatosan váltották egymást, de volt olyan is, aki négy órán keresztül kitartott velünk.

V. J.: - Nagyon jó, hogy évről évre egyre többen látogatnak ki. Konkrétan egy majális bontakozott ki az üvegstúdió előtt.

iGy.: - Azon kívül, hogy többször megfordultatok városunkban a Morning Show karavánjával, más is köt titeket Győrhöz?

R. F.: - Hogy jártam-e már győri lánnyal? Ez lenne a kérdés? Mert barátnőm nem
volt, ám rengeteget voltam itt a régi rádióval, és egyben frenetikus zenei bulikat is csaptunk.

V. J.: - Én egyszerűen csak imádom ezt a várost. Az ország keleti részéből származom, anyailag és apailag inkább ott vannak kötődések. Egyébként, ahol állomásoztunk, és jól éreztük magunkat, oda visszatérünk, Győr benne van az első ötben az biztos.

iGy.: - Mint már említettétek, a turnék során nem tértek haza, egyik helyszínről, a másikra utaztok. Most például Sopronból érkeztetek hozzánk. Volt idő a hűség után a találkozások városában szétnézni?

R. F.: - Persze, annyi időnk mindig van, hogy körülnézzünk. Délután egy körül már itt voltunk, ebédeltünk egy jót, pihentünk, majd elindultam felfedezni a belvárost. Tetszett!

V. J.: - Én pedig inkább a múzeumok között kalandoztam, ebben is remekel Győr!

iGy.: - Magyarországon, sőt, a világon is egyedülálló módon vezettetek már műsort víz alatt, a cápák között, s Budapest felett, a levegőben. Megvan már a következő őrült ötletetek, mi lesz a legújabb projekt?

R. F.: - Bizony, nagyon sok van, de ez még titok... Igyekszünk mindig olyat csinálni,
amit előttünk nem, vagy legalábbis itthon nem követett el senki. Eddig tényleg nagyon jó dolgok születtek, de van még a tarsolyunkban ötlet bőven. Nyáron megyünk ismét a Harley Davidson fesztiválra, ami tavaly is nagy siker volt. Akkor egy teherautó platójáról vezettük a Morning Showt. Most is ez lesz, de tervezünk mellé még valamit...

V. J.: - Mindenhol akarunk műsort vezetni. Földön, vízen levegőben, föld alatt.
Ezek nekünk is nagyon fontosak, és nem öncélú dolgok. A négy fal között az embert nem éri semmi különösebb inger, ott egy idő után belefásul és ugyanazokra a panelekre kezdi építeni a műsort, amit sokszor nem is venni észre. Ugyanakkor, a visszajelzésekből látjuk, hogy imádják az emberek a különböző őrült ötleteinket. Ígérjük, nem maradunk adósok, hamarosan fény derül a legújabb tervünkre is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.