Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2011. December 31. 06:36, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Rálőtt, majd a markolattal kezdte ütni a nőt

Rálőtt, majd a markolattal kezdte ütni a nőt

Pisztollyal rálőtt a feleségére egy 50 éves férfi Móron, majd miután célt tévesztett és a fegyvert nem tudta újratölteni, annak markolatával esett neki házastársának.

Közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Németh-Kész Mónika elmondta: a férfi és felesége 30 éves házassága az utóbbi időszakban megromlott, az asszony december elején elköltözött otthonról. A férj csütörtök este felkereste a nőt annak tartózkodási helyén. A feleség azonnal értesítette a rendőrséget, majd újra hívta őket, amikor látta, hogy férje átmászik a kerítésen és pisztoly van a kezében.

A férfi – miután betörte a bejárati ajtót – rálőtt a feleségére, de a lövedék célt tévesztett. Ezt követően a férj megpróbálta újratölteni a fegyvert, de mivel az nem sikerült, annak markolatával többször fejbe ütötte az asszonyt. A járőrök ekkor érkeztek a helyszínre, ahol az agresszív, közepesen ittas állapotban lévő férfit elfogták.

Az asszonyt kórházba szállították, sérülése nyolc napon belül gyógyuló. A nyomozók emberölés kísérletével, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel gyanúsították meg a férfit. A később nála tartott házkutatás során előkerült több, különböző típusú fegyverhez használatos lőszer, valamint puskapor is. A rendőrök ezeket is lefoglalták és a maroklőfegyverrel együtt szakértői vizsgálatra küldik.

A büntetlen előéletű móri férfit a Fejér megyei nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Címkék: fegyver, Mór, pisztoly

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 09:06, csütörtök | Kék hírek

Két rendőrt is megvert egy szlovák férfi Miskolcon

Az egyik rendőrt páros lábbal rúgta fejbe az agresszív férfi.

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.