Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. December 22. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Rálőttek egy soproni bevásárlóközpontra

Rálőttek egy soproni bevásárlóközpontra

Lövésnyomokat találtak szombat reggel egy soproni bevásárlóközpont falán - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Az MTI érdeklődésére Tóth Gabriella, a kapitányság szóvivője elmondta, még az éjszaka folyamán lőhettek rá az épületre ismeretlenek.

A lövések következtében nem sérült meg senki, azonban az épület belsejében a vízvezeték megsérült, ami miatt egy üzletben vízkár keletkezett.
A rendőrség honlapjára feltöltött képek egyikén az látszik, hogy hat lövésnyom van az épület falán. A szóvivő szerint a lövések az épület hátsó falát érték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét. Az ügy körülményeit a rendőrség - szakértő bevonásával - lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntető eljárás keretében vizsgálja.

Az MTI úgy tudja, hogy a Sopron Plázát rongálták meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére