Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Január 16. 15:19, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ránctalanítás otthon hatékonyan

Ránctalanítás otthon hatékonyan

A ráncok kialakulása hozzátartozik az öregedés természetes folyamatához. Ami nem jelenti azt, hogy el kell fogadnunk a bőr megereszkedését és barázdáit. Hiszen ma már fájdalommentesen elérthető a fiatalodás, és a ráncok kialakulásának késleltetése.

Minden nőnek kijár a fiatalos bőr és ehhez nem kell drasztikus beavatkozásokhoz folyamodni. Sokan úgy gondolják, hogy a ráncok csak a harmincas évek közepén jelentkeznek. Sajnos már ennél sokkal előbb láthatóak lesznek, kezdetben csak a nevetőrácoknak mondott barázdák alakulnak ki a szemráncokkal együtt. Ezért körülbelül 25 éves korban érdemes elkezdeni a ránctalanítást, illetve a ráncok megelőzését.

A 4ForYou Szépségszalonban olyan ránckezelő megoldásokat kínálnak (tripoláris ránckezelés, TriLipo világújdonság ránckezelés, fotorejuvenáció), amelyek fájdalommentesek és a kollagén rostok stimulálásának köszönhetően, megfeszítve a körülötte lévő bőrt – azonnali hatást nyújt.

A csúcstechnológia már egy ideje jelen van a szépségiparban is, és ma már nem csak a hírességek kiváltsága mindezek az elérése és megfizethetősége. Az egyik leghatékonyabb kezelés a TriLipo. Ami egy teljes körű anti-aging eljárás. Felhasználva a három fejlett technológiát – TriLipo RF + TriLipo DIA, TriFractional, TriLipo – az eljárás kezeli a bőr mindhárom rétegét és az alatta lévő izmokat is.

A kezeléshez tartozó további előny, hogy nem hosszadalmas folyamat, egy kezelés 20 perces. Ugyanakkor képes a TriLipo eljárás az esztétikai elváltozásokat is kezelni. A TriLipo ránccsökkentés eszköze a Maximus professzionális TriLipo ráncsökkentő gép.

Ránctalaníts otthon, látványos eredménnyel

A gyors és hatékony ránccsökkenés már akár saját otthonunkban is elérhető a STOP bőrmegújító készülékkel. Ez a gépezet a modern nőt szolgálja ki. A Tripoláris Rádiófrekvencia elvén működik és fantasztikus eredményei egyértelműen láthatóvá és tapinthatóvá válnak. A bőr a 20. életév után a kollagén rostok 1-2%-át elveszti, ezen kívül a rostok minősége is romlik, dehidratálttá válnak. A Tripoláris rádiófrekvenciás energia javítva a kollagén rostok minőségét és számukat növelve erősebbé, feszesebbé, strukturáltabbá teszi a bőrt. Az eredmények eléréséhez 6-8-hétig 2-3 alkalommal 20 percig szükséges használni a STOP készüléket. A hatékonyság mellett előnyt jelent az egyszerű használat is.

A nők ráncok elleni kedvenc fegyvere a STOP gép, most a 4ForYou szalonban még ünnepi áron kipróbálható, sőt ha megtetszik, akkor meg is vásárolható a készülék! Érdemes a szakemberek tanácsát kikérni vásárlás előtt. A 4ForYou-ban értenek hozzá és szívesen segítenek.

4ForYou Győr Szépségszalon
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P:8-19 Sz: bejelentkezés alapján
Tel: 96/310-612; 30/486-13-45
4foryou.hu/szalon-gyor
facebook.com/4ForYou Gyor

Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Sensolite Győr Egészségcentrum
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P: 8-18 Sz: bejelentkezés alapján
Telefon: 96/528-450; 30/240-64-34
sensolite.hu/gyor; facebook.com/Sensolite
Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.