Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2019. November 12. 06:47, kedd | Belföld

Rangos díj birtokosa lett a Telekom új székháza

Rangos díj birtokosa lett a Telekom új székháza

A legjobb iroda címet nyerte a WING által fejlesztett Telekom székház a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton.

A 21. alkalommal megrendezett rangos eseményen magyar és külföldi szakemberekből álló bizottság ítélte oda a díjakat. A pályázaton a kiemelkedő értéket képviselő, világszínvonalú fejlesztéseket díjazzák, és a nyertesek képviselhetik hazájukat a FIABCI World Prix d'Excellence nemzetközi nívódíj pályázaton is.

Újabb díjjal gazdagodott a Telekom székház. A WING Zrt. tulajdonában álló és a vállalat fejlesztésében megvalósult, Budapest arculatát is meghatározó épület az „Iroda kategória" I. helyezettje lett a november 8-án megrendezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat díjátadó gáláján. A kategóriagyőztesek képviselhetik hazánkat a FIABCI World Prix d'Excellence elnevezésű nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíj pályázaton is, ahol a hazai sikerek után nemzetközi szinten is megmérettethetik magukat.

Az ország legnagyobb, egy épülettömbben felépült újgenerációs irodaházát a Magyar Telekom hosszú távú szerződés keretében bérli. Az új székház műszaki, technológiai, környezetvédelmi és adatvédelmi szempontból is a legszofisztikáltabb épület ma Magyarországon. A BREEAM Excellent minősítést elsőként szerezte meg hazánkban a 2013-ban bevezetett, szigorúbb szabályozás alapján.

A mintegy 100 ezer négyzetméter alapterületű irodaház prémium minőségben, határidőre, a költségkeretet betartva, teljes mértékben a Magyar Telekom igényeire szabva készült el a TIBA Studio építészeti tervei alapján. Az új Telekom Székház sikerére alapozva a szomszéd telken, a WING idén elkezdte a legújabb irodafejlesztését a 2021-re elkészülő, Liberty irodaház kivitelezését.

Az idén 21. alkalommal megrendezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat célja, hogy megismertesse a hazai közönséggel a legnagyobb ingatlanfejlesztési eredményeket, illetve, hogy elősegítse a nemzetközi FIABCI World Prix d'Excellence pályázaton való részvételt. Az elmúlt 20 év során szép számmal születtek magyar sikerek a nemzetközi díjátadón: összesen 22 arany és 30 ezüstéremmel gazdagodott országunk. Az eredmények egyértelműen alátámasztják, hogy Magyarország számos világszínvonalú fejlesztésnek ad otthont, amelyek érdemesek a nemzetközi elismerésre.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Balaton József

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 21. 08:00, csütörtök | Belföld

Újabb vakcinaszállítmány érkezett Magyarországra

A héten újabb, több mint 150 ezer adagot tartalmazó Pfizer-BioNTech-vakcinaszállítmány érkezett Magyarországra, ezzel már meghaladja a 9,7 millió adagot az országba szállított mennyiség

2021. Október 21. 07:00, csütörtök | Belföld

Az ápolók bére az eredeti ütemterv szerint emelkedik

Álhíreket terjeszt a baloldali sajtó, hiszen az ápolók béremelési programja az eredeti ütemterv és kormányzati vállalás szerint valósul meg - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerdán az MTI-vel.

2021. Október 21. 05:00, csütörtök | Belföld

Sokfelé erős széllel érkezik a hidegfront

Erős széllel érkezik a hidegfront. Emiatt az ország nagy részére figyelmeztetéseket is kiadott csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2021. Október 20. 18:11, szerda | Belföld

Anyagilag és szexuálisan kihasználtak egy kislányt, fegyházra ítélték őket

Két vádlottat emberkereskedelem miatt kilenc, illetve kilenc és fél év, másik kettőt kiskorú lány ellen elkövetett szexuális erőszak miatt három év nyolc hónap, illetve négy év fegyházra ítélt első fokon a törvényszék