Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2013. Március 06. 18:32, szerda | Helyi sport
Forrás: infoGyőr/GÁ

Rázd magad formába nyárra

Rázd magad formába nyárra

Minden év tavaszán, refrén szerűen visszatérő téma, hogyan fogyjunk le nyárra? Hogyan legyen feszes a hátsónk? Hogyan legyen kockás hasunk?

Nézzük mik a újabb variációk, melyek a legtöbbet alkalmazott praktikák.

A szomszédos Ausztriában óriási népszerűségnek örvend mind az idősebbek, mind a fiatalabbak körében a nordic walking. Ez az elsőre furcsának tűnő sport már nálunk is kezd teret nyerni. A nordic walking tobb mint egyszerű gyaloglás, megmozgatja az egész testet. Ezzel az edzésformával nagyjából 600 kalória égethető el óránként.

Ha szó szerint vesszük a rázás szót, a Power Plate jut eszünkbe. A vibráció alatt végzett gyakorlatok bizonyítottan hatékony eszközei lehetnek a kívánt külalak elérésének. Győrben többek között a Főnix Fit Mozgás Stúdió foglalkozik Power Plate gépekkel. Megkérdeztük, kinek ajánlják ezt az edzésmódszert, mit kell tudni róla és milyen eredmények érhetőek el vele.

Nálunk egy edzés 30 percig tart, ahol végig egy edző felügyeli mozgásunkat, segít a gyakorlatok elvégézésében. Szó szerint bárkinek ajánljuk, fiataloktól egészen az idősebb korosztálynak. Termünket a vendégeink igényeinek megfelelően alakítottuk ki. A belvárosban a közelség miatt kedvelt elfoglaltság a nálunk rendszeresen eltöltött fél óra, ahol a családosok számára egy játszósarkot is kialakítottunk, hogy az edzés alatt a gyerekek se untakozzanak -meséli aFőnix Fit Mozgás Stúdió edzője.

Akik nem ennyire újító szelleműek, ők választhatnak hagyományos módszereket. Sokan az úszás, futás vagy a jól megszokott "kondi" terem melett teszik le a voksukat. Hogy kinek lesz igaza, az nyáron derül ki. A sportág megválaszta viszont nem garantálja a 100 % -os sikert. Mellette a helyes táplálkozás és a megfelelő mennyiségű alvás is befolyásoló tényező. Egy a fontos, mindenki lelje örömét az általa válaszott sportban.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 16:42, kedd | Helyi sport

Görbicz Anita egymillió forintos juttatását ajánlotta fel

A Győri Audi ETO KC női kézilabda csapatának klasszisa, Görbicz Anita, egymillió forintot ajánlott fel a Győri Segélyalapnak.

2020. Március 09. 11:52, hétfő | Helyi sport

Világklasszisokkal teli ellenfelet kapott a BL-címvédő Győr

Míg egy éve szinte biztosak lehettünk abban, hogy a Győri Audi ETO megnyeri ötödik címét is a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ez a szezon sokkal nagyobb izgalmakat tartogat Danyi Gábor csapata számára.

2020. Február 28. 18:14, péntek | Helyi sport

Görbicz Anita is Győr díszpolgára lesz - Nyílvános, hogy kik kapják az elismeréseket

Március 15-én adják át az új díszpolgárok és Pro Urbe-díjasok elismeréseit Győrben: Kiírták a névsort.

2020. Február 27. 16:33, csütörtök | Helyi sport

Győri lett a Bajnokok Ligája-forduló legjobb játékosa

Veronica Kristiansent, a Győri Audi ETO KC dán balátlövőjét választották a szurkolók a hétvégi Bajnokok Ligája-forduló legjobb játékosának.