Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2010. November 23. 17:00, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Razzia Győrben: a rendőrök nyugalmat teremtenek az ünnepek előtt?

Razzia Győrben: a rendőrök nyugalmat teremtenek az ünnepek előtt?

Bankkártyás csalót, beutazási tilalom alatt álló pakisztáni férfit és tucatnyi közlekedési szabálysértőt fogtak a rendőrök szombaton Győrben és a környéken. A fokozott közbiztonsági, bűnügyi, közlekedési és idegenrendészeti ell

Az utakon több mint 100 egyenruhás teljesített szolgálatot, kis túlzással minden szembe jövő kocsit és gyalogost ellenőriztek. Fél nap alatt 400 személyt és 125 autót igazoltattak. Közlekedési szabálytalanság miatt 13 embert jelentettek fel, 18 -at pedig helyszíni bírsággal büntettek. A biztonsági öv vagy a gyermekülés hiánya, illetve a vezetés közbeni telefonálás miatt 21 sofőr ellen indult közigazgatási eljárás. Az akcióban fokozottan figyeltek a városban közlekedő külföldiekre is.

Végül tetten értek egy román férfit, aki hamis bankkártyával akart pénzt felvenni egy Baross úti automatából. A beutazási tilalom alatt álló pakisztáni férfit a bevándorlási hivatalnak adták át. Mindkettőjük ellen elfogatóparancs volt. Rajtuk kívül még 3 körözött embert csíptek el, kettőt a városi bíróság, egyet pedig a győri rendőrkapitányság keresett. Karácsonyig rendszeresek lesznek az ehhez hasonló akciók, a győriek ezután is fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.