Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 29. 18:24, péntek | Belföld

Razziázott a NAV

Razziázott a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozói kommandósokkal vonultak ki Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik illegális cigarettakereskedőjéhez. A házkutatásról a Kék hírek posztolt videót a közösségi oldalán.

A házkutatáson nagyobb mennyiségű cigaretta, arany és készpénz mellett egy engedély nélkül tartott fegyver is előkerült.

A pénzügyi nyomozók és a NAV munkatársai a cigarettakereső kutya segítségével megtalált, majdnem 40 ezer doboz csempészcigi mellett mintegy 15 millió forint értékben foglaltak készpénzt, ékszereket és gépkocsikat.

A házkutatáson jelen voltak a speciális egység emberei is, így csökkentve minimálisra az esélyt, hogy a helyszínen vagy annak környékén lakók és pénzügyőrök élete, testi épsége veszélybe kerüljön.

Az ügyben egy férfit és egy kettős ukrán-magyar állampolgárságú nőt hallgattak ki gyanúsítottként üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt. Ha bebizonyosodik bűnösségük, akár 5 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.